Şimdi Ara

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
15.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dreamhack finallerinde kah güldük kah ağladık () Sıra geldi Intel Extreme Masters finallerine.
    Bu sefer katılan takımlar daha kısıtlı. EpikGamer, Gamed!de falan yok. Gruplar;

Group A
    Millenium(aAa)
    Team SoloMid
    Aeon.GreenPotion
    Team ALTERNATE

Group B
    fnatic MSI
    SK Gaming
    CLG
    Frag eXecutors

Benim favorim MoMa Millenium'dan çıkana kadar M'di fakat aAa'yı Dreamhack finaline kadar taşıyan Moma'nın Linak ile tartışıp çıkması işleri bozdu. Moma'nın yerine gelen ShLaYa geçen gün IEM Shangzhou elemelerinde SK ile maçta 1-8-9 yapmıştı Amumu'yla. Millenium'un pek şansının olacağını düşünmüyorum.
    Dreamhack'e SK katılamamıştı. Yeni ekibiyle birşeyler yaparlar sanırım IEM'de. Turnuva zamanında göreceğiz herşeyi.

**Canlı yayın linki yarın verilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2011; 19:14:23 >

• CLG FTW!
  • aAa -yeni adıyla Millenium- babayı alır bence. Ben 6. olmayı planlıyorum hadi hayırlısı.
  • maç programı belli mi acaba? Alistar nerfinden sonra gragası banlenirse shushei bu sefer hangi heroyu coşturacak ve banlenmesine sebep olacak onu merak ediyorum
  • Hatşatcici
  • kujaa icin izlicem maclari ;D
  • TSM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyle turnuvalara karsiyim. Turnuvada boy gosteren butun herolara nerf geliyor. Adamlar yakinda tum herolarin skillerini sifirlayacaklar bu gidisle. Zavalli ali hala icim yaniyor :(
  • The International (Uluslararası), dünya çapında mücadele eden en iyi 16 Dota takımının yarışacağı, başta grup eleminasyonu, sonrasında çift oyunlu eleme formatı içeren Dota 2 şampiyonasını Cologne'un beş günlük festivalinde (17 Ağustos - 21 Ağustos) sizlere sunacak.

Turnuva ücretsiz olarak dört dilde (Çince, Almanca, Rusça ve İngilizce) yayınlanacak. Kazanan takım 1 milyon dolar ödül alacak.

Valve'in kurucusu ve başkanı Gabe Newell, "The International (Uluslararası) ilk kamuya açık Dota 2 etkinliği olacak ve dünya çapındaki on milyonlarca Dota oyuncusunun oyunu ilk kez görmelerini sağlayacak" dedi. "Yarışmacıları turnuva için hazırlanırken izlemek benim için çok değerli bir tecrübeydi ve oyun düzeyleri olağandışıydı."

Dota 2 ve The International (Uluslararası) hakkında daha fazla bilgi için lütfenwww.dota2.com adresini ziyaret ediniz.

• SK ' dan çıkış bekliyorum
  • SK kazanır mı bilemeyeceğim ama gönlüm onlardan yana. WetDreaM'e karşı sempati besliyorum

Sleeper666 shushei tek bir banle durduralamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 16 Ağustos 2011; 20:32:41 >
  • fnatic MSI gene alır geçen turnuvadaki gibi oynarsa
  • MSI iyi ama solomidde zorlar gibi bence ikisinden biri alıcak.
  • Green potu tutuyorum kimse tutmuyor.Yazık değil mi?Team ALTERNATE i de biri tutsun cidden içim acıyo yarışmada taraftarı olmayan takımlara.Tutan vardırda onlarda eş dost, dhde yoktur yani.
  • Team ALTERNATE tutuyorum ama SK ile maçlarını izledim oyun sonunda ezildiler iyice candy panda felan dalgaya vurdu işi gitti solo baron denedi. Yani şansları yaver gitmezse çok zor kazanmaları.
  • TSM
  • Shueshei AP Alistar OP
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxxl

Shueshei AP Alistar OP

AP Alistar diye birşey pek kalmadı hocam nerften sonra :)

Maç programı belli mi? Yada link falan var mı?
  • Sk yle Clg nin final oynamasını isterim ama zor görünüyor. Ödüller neydi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 17 Ağustos 2011; 10:10:49 >
  • Dota 2'nin broadcaster'larından biri Türk ama Almanca yayın yapacakmış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.