Şimdi Ara

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
0
Favori
15.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reginald nidalee napcak acaba, Hotshot Nidalee gibi olmaz kesinlikle de.. CLG'nin hatası Orianna first ban atmak oldu bence
  • bence baştan alsınlar pickler falan da değişsin
  • Oyun yok, dominion trailer yok. Canlı canlı fail yaşanıyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2011; 17:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Başlayınca biriniz mesajımı alıntılayıp yazabilir mi rica etsem?

başlıyo hocam

Geç oldu ama çok saol.
  • Biri bana lan oyunlarda fail olmanın mantığını açıklayabilir mi, hat bağlııyp saldırıyolar mı nedir dota2 de de böyleydi, hani internet kafeye gitsek 10 arkadaş bu elemanlardan daha iyi turnuva düzenleriz
  • dota2 ye laf atıyorduk şimdi bunlarda batırdı sonunda
  • Yapma bee
  • Epic Fail...
  • hotshootgg nidale yi kaçırınca ayaklarıyla masanın altından kabloları oynatıyor galiba oyun ondan gidip duruyor
  • iyi oldu çokta güzel oldu tamam mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

hotshootgg nidale yi kaçırınca ayaklarıyla masanın altından kabloları oynatıyor galiba oyun ondan gidip duruyor

• SK vs TSM kaydı var mı şuan?İzlemek istiyorumda kaçırdım :(
  • LoL zaten her turnuvada bu tarz hatalar yaptı. Serverları düzgün olmıyan bi oyunun düzgün turnuva yapmasını beklemek mantıksız biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

SK vs TSM kaydı var mı şuan?İzlemek istiyorumda kaçırdım :(

http://www.own3d.tv/video/185652/ESL_Major_Series_LoL_Final___SK_vs_TSM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

LoL zaten her turnuvada bu tarz hatalar yaptı. Serverları düzgün olmıyan bi oyunun düzgün turnuva yapmasını beklemek mantıksız biraz.

Yalnız bu turnuvada altyapı sorumlusu Intel, Riot değil. Tamam lol-hater olduğunu biliyoruz da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

LoL zaten her turnuvada bu tarz hatalar yaptı. Serverları düzgün olmıyan bi oyunun düzgün turnuva yapmasını beklemek mantıksız biraz.

Başka turnuva hatırlamıyorum böyle
  • İntel için pek iyi olmadı. Ayrıca maçlar bütün günümü alıyor.
  • hediye dağıtan kız kim bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Biri bana lan oyunlarda fail olmanın mantığını açıklayabilir mi, hat bağlııyp saldırıyolar mı nedir dota2 de de böyleydi, hani internet kafeye gitsek 10 arkadaş bu elemanlardan daha iyi turnuva düzenleriz

. Gamescom ile Riot serverı arasında LAN bağlantısı kuracak değiller herhalde.
    Sorununda Server ile aradaki bağlantı olduğunu söyledi sunucu. Eğer gerçekten sorun buysa Riot ile alakalı bir durum yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 21 Ağustos 2011; 17:44:00 >
  • işlemciyi de mi atcaklar napcak bunlar
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.