Şimdi Ara

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
15.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bari bu turnuva 3-5 şampiyonun kendi aralarındaki maçlardan ibaret olmasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Bari bu turnuva 3-5 şampiyonun kendi aralarındaki maçlardan ibaret olmasa.

toplanıp tüm oyun mu girelim ne istiyosun
  • Hayır demek istediğim hep aynı şeyleri seçip durmasınlar. Alistar-Annie-Ashe'den farklı şampiyonlar görmek istiyorum...
  • quote:

Hayır demek istediğim hep aynı şeyleri seçip durmasınlar. Alistar-Annie-Ashe'den farklı şampiyonlar görmek istiyorum...

Haklısın hocam da adamlar kaybetmek istemezler ki, bu tip göreceli olarak daha küçük turnuvalarda farklı şeyler mutlaka deneyeceklerdir; ancak dreamhack sezon 1. sinin belirlendiği turnuvada riske girmemek bence normal. Rahat counterlanabilecek veya stabil olmayan (işler kötü giderse fail edecek) champlerle oynamazlar yani. Tüm bunlara rağmen singed, akali, rammus falan dreamhack de gördük. Son olarak bildiğin üzere champlerde sürekli nerf ve bufflarla değişiyor artık alistar solo top diye birşey kalmadı mesela, nunu jungle eskisine göre kötü baya, swainin lane fazı ulti nerfinden dolayı bozuldu, tf eskisi kadar rahat bd yapamıyor falan filan... Ben baya bir orianne göreceğimizi düşünüyorum bu turnuvada, bakalım... Hee diğer tahminim de jungle fiddle (sanki tahminlerimi soran olmuş gibi konuşuyorum )

• Haklısın hocam, bu da bazı şampiyonların bariz güçsüz olması yüzünden. Dreamhack sonrasında eşitliği sağlarlar diye düşündüm ama tam tersi, yaşayanları da öldürdüler. Artık Corki de görmeyiz, her oyunda Ashe-Caitlyn karşılıklı cebelleşip dururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 17 Ağustos 2011; 14:42:55 >
  • quote:

Haklısın hocam, bu da bazı şampiyonların bariz güçsüz olması yüzünden. Dreamhack sonrasında eşitliği sağlarlar diye düşündüm ama tam tersi, yaşayanları da öldürdüler. Artık Corki de görmeyiz, her oyunda Ashe-Caitlyn karşılıklı cebelleşip dururlar.

evet o çok saçma cidden riot bazı champlere buff vermek yerine genelde diğerlerini nerflemekle çözüm bulmaya çalışıyor. Tabii bu strateji de olabilir, oyun mümkün olduğu kadar çekişmeli uzun sürsün bir champ başta feedlense bile tek başına oyunu alamasın gibi bir mantık içeriyor olabilir..

• bugün var mı maç yani
  • @Phreak
    Awwwww Yeeeeeeeaaah
  • ilk maç 10 saat sonra galiba yanlış hesaplamadıysam
  • Dominion'da oynayacaklar galiba. Site de bir "Program Çizelgesi" mevcut yarın başlıyor. Dominion'u tanıtacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

Hatşatcici

Bu sizin avataraki cocuk kim?

Bu arada benimde favorim CLG
  • TS
    Thursday, August 18th - Group A
    Millenium vs. Team ALTERNATE - 11:15
    Team SoloMid vs. myRevenge - 12:30
    Mellenium vs. myRevenge - 15:25
    Team SoloMid vs. Team ALTERNATE - 17:30
    Mellenium vs Team SoloMid - 19:50
    Team ALTERNATE vs. myRevenge -19:55

Friday, August 19th - Group B
    Fnatic MSI vs. SK Gaming - 11:10
    Counter Logic Gaming vs. Frag eXecutors - 12:50
    Fnatic MSI vs. Frag eXecutors - 14:05
    Counter Logic Gaming vs. SK Gaming - 15:20
    SK Gaming vs. Frag eXecutors - 16:35
    Fnatic MSI vs. Counter Logic Gaming - 16:35
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryze

quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

Hatşatcici

Bu sizin avataraki cocuk kim?

Bu arada benimde favorim CLG

çocuk değil o türkiye 6.sı
  • Biri banamı seslendi?
  • ESL Stage 2 de birazdan M vs Alternate başlayacak. Şuan Alternate takımını bekliyorlar sanırım.
  • Arkadaşlar güzel bi şekilde maç saatleri ve yayınlandığı linkleri paylaşırsanız çok hoş olur.
  • http://www.teamliquid.net/video/streams/IEM%20Side%20Stage buyrun ben buradan izliyorum. team. ALTARNATE ile Millenium oynayacak ama ALTARNATE oyuncuları gecikmiş.
  • http://gamescom2011.leagueoflegends.com/ bu linkte dominion oynayacakları yazıyor da nerden izlicez?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.