İdris usta Bi videosunda 90lı yılların başında amerikaya kaçak olarak gittiğini söylüyor gemiden kaçmış ve yine bi videosunda hallowen tasarımlarını konuşurken gemi maketi görüp aklına kaptan geliyor atilla kaptan nasılsın diye sesleniyor(buna benzer bişi) ve yıllar sonra youtubeta dolaşırken Atı-j diye kanal denk geldim kanal sahib, eski kaptan ismi atilla atasever 90lı yılların başında kaptanlık yapmış o yıllarda amerikaya gidip gelmiş ve yine o aralıkta çokça mürettabatının amerikaya kaçtığından
bahsediyor o yıllardan sonra da bir şeyler yaşamis ve kabuğuna çekilmiş kaptanlığı bırakmış anlayacağınız hayatın ilginç bir tesadafü büyük ihtimal idris ustanın kaçtığı geminin kaptanı atilla atasever ve ikisi de youtubeta kanal sahibi o yaşlarda kaç tane insanın youtube kanalı var ki üstelik ikisi de yalnız bi hayat sürmüş atilla abinin ruhsal durumu pek iyi değil gibi bekar bi hayat sürmüş ikisi de hayatın tokadını yiyip ayağa kalkmaya çalışmışlar hayat işte beyler nasıl geleceği belli değil ![]() CEZA - Gelsin Hayat Bildiği Gibi feat. Sezen Aksu (Official Audio) https://www.youtube.com/watch?v=M6YLiq7-crE< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 27 Ağustos 2023; 23:10:51 > |
İdris USTA ile İlgili Bulduğum İlginç bi Tesadüf
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be usta
-
idris ustayı arkada dinlerken bu konuya denk geldim vay be bir an önce kendi işinizi başlatın oglummm
-
Oğlum kendi işini kurdun mu auuu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
idris ustam yeni video atmış AUUUUUW
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene mesajımı okudu cevap vermedi yetisemiyorum demişti videosunda artık bakmiyo mesajlara ama takipçileri video at diye bastırınca video atıyor son videosunda da pek bisiden bahsetmedi alın dedi istediniz yaptim
Evet yeni videolarında da iletişime geçmek isteyenler için ilk videolarda numaram var, bana oradan ulaşabilirsiniz diyor.
-
musaya nasıl yol çizdiyse ustam adam abdde zirveye oynuyo yayıncılıkta
idris kim
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
idris usta lore
-
SEN BİR KEÇİSİN
Videosunu tavsiye ederim
40k dolara sıfır Forester aldı en dolusundan daha yeni.
IdrisUstaUSAyoutube
Idris Usta USA-798 BolumBAL ARISI GELDI HAAAAAhttps://www.youtube.com/watch?si=tFEQWl6wwxrA5u5U&v=3_ipJ0mYAsI&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X