İdrar tahlili gibi starbucks bardağı taşıyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

-
-
kahve içtiklerini
-
Starbucks a hiç gitmedim dolayısıyla hiç öyle kahve de taşımadım kahve içiyor muyum evet farklı markaların kahvelerini içiyorum, insanların bu özenmeleri, bardağın üzerine isim yazmaları bir kahveye o kadar para vermelerini anlamsız buluyorum benim o kadar verecek param da yok ayrıca.
-
Starbucks benim için en ucuz kahveyi alıp 5-6 saat rahatça ıturmaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu olayda bence artık biraz büyütülüyor, abartılıyor gibi geliyor. Şimdide starbucksa sarmış millet birinin elinde görünce hemen özenti gibi laflar edip yaftalamaya çalışmak havalı görünmeye başladı sanki. Bırakın abi kimse kahve bardağıyla artist olmaz, sende ona laf edince artist olmazsın. Adam oranın kahvesini beğeniyor işte gidip alıp içiyor. Salın artık.
Not: Bende içmiyorum bu arada. sipariş vermesi zor geldiği için.
-
Özentilik
İdrar tahlili gibi starbucks bardağı taşıyorlar
-
ben starbucks on the go dan alıp arabada içiyorum.elde taşımıyorum. taşıyan taşır. kim ne istiyorsa onu yapar. herkesin kendi hayatı. herkes uğraşının yada boşvermişliğinin karşılığını alır/bedelini öder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 26 Nisan 2022; 13:55:51 >
Yani bunu ozenti sekilde tasiyanlar kadar bunu kafaya takanlar da ayni derecede ezik bana gore kusura bakmayin. 20 yil dusunsem boyle bisey aklima gelmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X