merhaba. internet download manager a rapid linklerini koyuyorum ama ya bir kaç download sonra ya da ilk download da %96 dan sonra indirme hızı 1kb altına düşüyor dolayısıla kalan %2 lik kısmı falan 1 saatte indiriyor. yeni sürümünü falan yükledim düzelmedi. bu sorunu yaşayıp düzelten biri varmı ya da idm ye çok yakın olan bir program tavsiye edermisiniz özellikle birden fazla link ekledimizde idm de bir linkleri kontrol ekranı geliyor eğer linkler ölü değilse winrar dosyası oluşuyor ya benim için bu özellik olsun yeter tevsiye edeceğiniz programda.
free download manager
İdmanı bende bu yüzden sevmedim Vista Sp1 %99 da kaldı takıldı, düşünsene 540 ta takıldı birde kotalıydım o zaman bıraktım bende. Zaten önceden Flashget kullanıyordum deneme amaçlı kullanmıştım idmanı. Flashgettende gayet memnunum Linkler içinde Rapidin sitesine girip doğru olup olmadığını kontrol edebilirsin.
yaa işte rapidin sitesine girmekde bir alternatif de. idmanda rahat oluyordu ya kendi direk kontrol ediyor. free download manegerı bi deneyim bakalım.
yaa beyler şu sorunu çözemedim ya hala dosylar %99 da takılıor kalıor beklede 1 saat insin. :S bu sorunu halletmenin bir yolu varmı ya da dediğim gibi idman daki gibi birsürü linki download etmeden önce dosya türünü önizleme yapabileceğim bir program önerirmisiniz. rapid linklerini sitesinden kontrol etmekle uğraşma istemiyorum da :D
mesela resimde işaretlediğim yerde dosya türünü önizleme yapıyoruz benim rapid kotam dolduğu için dosyalar html olarak gözüküyor normalde rar dosyası çıkması lazım eğer link kırık ise o link öniizlemesi html file olarak gözüküyor. aynı bu tarzda bana dosya türünü önizleme yapabileceğim bir program önerirmisiniz ya da şu idm sorununu bir çözelim yav :S
yukarıı çıkarayım bari birkez daha belki bir yardım eden olur busefer :)