Şimdi Ara

İdm sorunu çok can sıkıcı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncesine eski sürüm vardı idm nin bende indiriyordu herşeyi ne olduysa sonra oldu güncelleme yaptım crackledim falan şimdi bazı film sitelerine giriyorum mesela filmi açıyorum indirme tiki çıkmıyor.Ayrıca geçen gün dominos pizzanın sayfasına girdim bi oyun oynamaya bi baktım ne kadar ses dosyası varsa 10 tane falan hepsini indirme linki çıktı kapatıyorum uyarı veriyor nedeni ne acaba çözüm olacak var mı?

• aynı sorundan ben de muzdaribim. videolarda indirme butonu çıkmıyor.

Torch adında bir browser var. Içerisinde dahili media yakalayıcısı mevcut. Maxthon Cloud Browser'da da vardı sanırım. Şu an Torch Browser'i kullanıyorum. Idm kadar olmasa da işimi görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbudakk

aynı sorundan ben de muzdaribim. videolarda indirme butonu çıkmıyor.

Torch adında bir browser var. Içerisinde dahili media yakalayıcısı mevcut. Maxthon Cloud Browser'da da vardı sanırım. Şu an Torch Browser'i kullanıyorum. Idm kadar olmasa da işimi görüyor.

Hocam benim için idm nin alternatifi yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

idmye çok fazla update geliyor. Sürekli illaki bir hataları oluyor. Gülü seven dikenine katlanır. Ben şahsen genelde idmyi chromeda devre dışı bırkaıyorum ihtiyacım olduğu zaman açıyorum veya indirme linkini kopyalayıp idmye url olarak ekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

quote:

idmye çok fazla update geliyor. Sürekli illaki bir hataları oluyor. Gülü seven dikenine katlanır. Ben şahsen genelde idmyi chromeda devre dışı bırkaıyorum ihtiyacım olduğu zaman açıyorum veya indirme linkini kopyalayıp idmye url olarak ekliyorum

Yani bir çözümü yok öylemi hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

quote:

Yani bir çözümü yok öylemi hocam?

Çözümü var fakat uğraşman lazım çok araştırman lazım fakat uğraşılmaz kanaatimce
    Bak idmde şöyle ayarlar buldum. Ses dosyalarını indirmesinden yakınmışsın ses dosyaları benim bildiğim wavdır
    idmyi aç
    seçenekler
    en alttaki düzenle ye tıkla
    orda bir sürü tikli dosya uzantısı var indirmesini istemediklerinin tiklerini kaldır

• mirketdestek M kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:42:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok İlginç Twitter Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chorome Kullanıyorsanız chorome Idm plugin diye araştırıp indirin Firefoxta arkadaşın dediğini yapın Maxthon Öneririm çok seri bence tarayıcınızı değiştirin...
  • Bazı video dosyalarını yaklama sorununu bende yaşıyorum.Çözümü ise başka tarayıcılar ile denemek.Eğer chromede video yakalanmazsa internet Explorer e girip aynı siteyi açıyorum ve idm videoyu yakalıyor

Keşke stabil olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler baya saçmalamışsınız çok basit bir sorun biraz kurcalayarak çözebilirdin idmeyi açıp seçeneklere gir orada dosya türleri var ona tıkla orda otomatik indirme talimatı verilmiş dosya formatları ve siteler var onları komple sil sana tavsiyem tekrar genele gelip tıklama izleyici tiki varmı yokmu diye kontrol et varsa herhangi birşey yapma altında hemen tarayıcı ıdm indirme paneli var orda tam mod mini mod olarak tarayıcıda çalışsın var altındada hangi video türlerini yakalamasını istiyorsan tike atarak seç hepsini seçmelisin sonrası düzelicektir :)
  • programı kaldırıp iyi bir crack yapın
  • mirketdestek
    Hocam dediğinizi çok denedim olmadı.
    hams
    Firefoxda sıkıntı yok hocam nedense.
    Sgnmr
    Hocam eklentileri yaptım gene aynı nedense.
    zwanzig
    Bir çözümü olmalı aslında hocam araştırıyorum ben daha.
    ibrahimyldrm
    Kusura bakma ama saçmalayan sensin onlar zaten hep yapılan şeyler.
  • sadece güncel sürümde download butonu çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

sadece güncel sürümde download butonu çıkıyor

Son sürümü hangisi hocam?
  • EagleGet diye bir program da var mediaları yakalayabilen. IDM kadar başarılı olmasa da fena değil.
  • quote:

Arkadaşlar öncesine eski sürüm vardı idm nin bende indiriyordu herşeyi ne olduysa sonra oldu güncelleme yaptım crackledim falan şimdi bazı film sitelerine giriyorum mesela filmi açıyorum indirme tiki çıkmıyor.Ayrıca geçen gün dominos pizzanın sayfasına girdim bi oyun oynamaya bi baktım ne kadar ses dosyası varsa 10 tane falan hepsini indirme linki çıktı kapatıyorum uyarı veriyor nedeni ne acaba çözüm olacak var mı?

aynı sorun bende de var haplı ama fayda etmıyor. sorun chrome ıle ılgılıa slında. yoksa explorer de actgında sayfayı oraya kuyruk atıyor ve yakalıyor vıdeoyu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

Arkadaşlar öncesine eski sürüm vardı idm nin bende indiriyordu herşeyi ne olduysa sonra oldu güncelleme yaptım crackledim falan şimdi bazı film sitelerine giriyorum mesela filmi açıyorum indirme tiki çıkmıyor.Ayrıca geçen gün dominos pizzanın sayfasına girdim bi oyun oynamaya bi baktım ne kadar ses dosyası varsa 10 tane falan hepsini indirme linki çıktı kapatıyorum uyarı veriyor nedeni ne acaba çözüm olacak var mı?

aynı sorun bende de var haplı ama fayda etmıyor. sorun chrome ıle ılgılıa slında. yoksa explorer de actgında sayfayı oraya kuyruk atıyor ve yakalıyor vıdeoyu..

Aynen öyle hocam.

• ilk önce tarayıcıyı sonra idm nin güncel versiyonunu yüklemelisiniz, tarayıcıya ayak uyduramayan eski sürüm idm, yada yeni gelen site güncellemelerine ayak uyduramayan tarayıcı haliyle idm için link oluşturamıyor yani ikisini güncelleyin sorun çözülür.
  • Arkadaşım öncelikle güncel bir program her zaman en iyisidir. Crackli programı güncellemek ise her zaman mümkün olmayabiliyor. Ama idm nin 6.XX versiyonları için crack mevcut. Bu crack ile istediğiniz zaman güncelleyip lisanslı hale getirebiliyorsunuz hem de çok zahmetsizce (crack idm 6.XX crack yazın çıkar). Bir de arkadaşın dediği gibi hangi tarayıcıyı kullanıyosan idmnin uzantısı olan yani plugini eşleştirmen gerek.
  • arkadaşlar yandex'i bilmemde ben firefox dan yola çıkarak yazdım bunu sürümlerini yazıyorum artık ayarlarsınız bir şekilde :)

Firefox: 23.0.1
    Idman: 6.17 (crackli)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.