Şimdi Ara

IDM bağlantı sayısı sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rapid premium kullanıcısıyım. download ları internet download manager ile yapıyorum. sorunum şu:

idm ile download yaparken "tanımlı maksimum eş zamanlı bağlantı sayısı" ayarlardan 16 da olmasına rağmen , download sırasında 4 bağlantı sayısını geçmiyor. çok nadir olarak 16'ya bölüyor. acaba sorun nereden kaynaklanıyor olabilir. tşk ederim.

• evet bendede war bu sorun
    2yi geçmiyor bağlantı sorunu :S
  • Konu eski ama bende sorayım. 16'ya kadar destekliyor ama şimdiye kadar 8 den fazla böldüğünü görmedim. Nedenini bilen var mı? Çözümü nedir?
  • Bazı siteler server için izin vermiyor çoklu indirmeye haklılarda bence,örneğin ben şu an bir dizi indiriyorum ve idm 16 parça şeklinde indiriyor,bende bu zamana kadar görmemiştim ama izin verildiğinde indirilebiliyormuş meğer
  • tamam yıllar geçmiş ama ben yinede yazayım. idm nin 16 ya seçili olmasına rağmen 2 4 parça indirme sayısı kullanmasının nedeni internet hızıyla alakalı, denedim gördüm kesin ve net.

internet bağlantı hızımı 800kb/sn ye eşitledim ve 1.2 gb lik bir filmi sadece 8 parça kullanarak indirdi.

sonra internet hızımı 3.5mb/sn ye eşitleyip aynı filmi indirdiğimde 16 parçaya ayırarak indirdi.

yani eğer 16 parça indirmek istiyorsanız internet hızınızın yüksek olması gerekiyor yavaş ise kaç seçerseniz seçin parça sayısı artmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.