Bildirim
iDisplay ile iPhone ve iPad'i 2. monitör olarak kullanın

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hic oyle yazilan gibi puruzsuz bir aktarim saglanamiyor, wifi oldugu icin ikinci ekrandaki hersey cok gecikmeli olarak geliyor. Tavsiyem beklemeniz. -
iPhone da gerçekten çok işe yarar. -
Pratik bir kullanım alanı gelmedi aklıma. -
iPad de falan fazla bi olayi olmaz..
Yalnizca kucukbi ekrani tasirisiniz ordan ayalrlarsiniz
Ben Bikere LCD nin yanina eski ekran baglayip iki ekran yaptim iTunes kucuk ekrandaydi hemen ordan ayarliyodum -
o değilde Full HD çözünürlükte çalışan bir monitör daha düşük çözünürlükteki bir monitöre nasıl genişletiliyor acaba merak ettim??? -
Ekran çözünürlük ayarlarında (windows 7) görüntüyü genişletme seçeneği bulunuyor. Örnek olarak kullandığım sistemi vereyim. Samsung T260 kullanıyorum, 1920x1200 çözünürlükte, dizüstü bilgsayar bağlı monitör. Eğer hem dizüstü bilgisayar ekranından hem de LCD'den görüntü almak istersem ayarlardan görüntüyü genişleti seçerek her iki ekranda da kendi doğal çözünürlükerini ayarlayarak bunu yapabiliyorum. Küöük boyutlara ve çözünürlüğe sahip olan görüntü birimini ayarlar üzerinde büyük olana oranlayarak konumlandırabiliyorum yani küçük ekranı büyük ekrana üstten ortadan veya alttan hizalayarak kullanabiliyorum.
2. ekranın 1. ekrana göre konumu ve kullanacağı çözünürlük ayarlanabilir. Haberdeki uygulamada 2. monitör olarak ayarlanacak cihazın doğal çözünürlüğünü ve 1. ekrana oranlı konumunu ayarlayacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 5 Nisan 2010; 0:28:41 >
-
Açıkcası yavaş filanda olsa email programını o ekrana atarsın orada en son emailleri hep görürsün. Biraz daha tepki süresini arttırsalar mesela usb üzerinden filan kontrol etseler çok daha iyi olur. -
Gereksiz,zaten ipad e vereceğin parayla monitör alırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: stradosphere
Gereksiz,zaten ipad e vereceğin parayla monitör alırsın.
Zaten iPad alanda, monitoru olmadigi icin aliyordu. Yerinde bir karar olmus monitor almak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Knightfall
quote:
Orijinalden alıntı: stradosphere
Gereksiz,zaten ipad e vereceğin parayla monitör alırsın.
Zaten iPad alanda, monitoru olmadigi icin aliyordu. Yerinde bir karar olmus monitor almak.
Gece gece iyi güldüm valla -
quote:
Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles
Ekran çözünürlük ayarlarında (windows 7) görüntüyü genişletme seçeneği bulunuyor. Örnek olarak kullandığım sistemi vereyim. Samsung T260 kullanıyorum, 1920x1200 çözünürlükte, dizüstü bilgsayar bağlı monitör. Eğer hem dizüstü bilgisayar ekranından hem de LCD'den görüntü almak istersem ayarlardan görüntüyü genişleti seçerek her iki ekranda da kendi doğal çözünürlükerini ayarlayarak bunu yapabiliyorum. Küöük boyutlara ve çözünürlüğe sahip olan görüntü birimini ayarlar üzerinde büyük olana oranlayarak konumlandırabiliyorum yani küçük ekranı büyük ekrana üstten ortadan veya alttan hizalayarak kullanabiliyorum.
2. ekranın 1. ekrana göre konumu ve kullanacağı çözünürlük ayarlanabilir. Haberdeki uygulamada 2. monitör olarak ayarlanacak cihazın doğal çözünürlüğünü ve 1. ekrana oranlı konumunu ayarlayacaktır
açıklama için saol
-
birkaç araştırmayı okudum, program daha stabil olmaktan çok uzak ve dokunmatik özellikler olarak düşük bir performans sergiliyormuş..
mantık olarak güzel ama gelişmesi gerek sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist
quote:
Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles
açıklama için saol
Rica ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X