Bildirim
İdeos x5 Orjinal Pembe Ekran Dosyaları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dostum istediğin dosyalar image dosyaları mı. eğer öyleyse 2.3.5 dosya diye bir rar var elimde çok önceden indirmiştim upload ediyim -
quote:
Orijinalden alıntı: alperrkilicc
dostum istediğin dosyalar image dosyaları mı. eğer öyleyse 2.3.5 dosya diye bir rar var elimde çok önceden indirmiştim upload ediyim
Evet hocam. Telefon pembe ekrandayken usble pcye baglantısı saglandıgında gelen dosyalar. Forumda araştırma yaptım fakat bahsettiğim dosyaları bulamadım. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar linux işletim sistemiyle image hafızasına eriştiklerini yazmışlar. Oradaki dosyaların tamamını o bölüme atıp dload'ıda sd karta attığında farklı bir şekilde rom kurulumunu yapmışlar. Akşam linux işletim sistemini kuracağım. Dediğin dosyaları upload edersen büyük sevaba girersin -
quote:
Orijinalden alıntı: All Is Well
quote:
dostum istediğin dosyalar image dosyaları mı. eğer öyleyse 2.3.5 dosya diye bir rar var elimde çok önceden indirmiştim upload ediyim
Evet hocam. Telefon pembe ekrandayken usble pcye baglantısı saglandıgında gelen dosyalar. Forumda araştırma yaptım fakat bahsettiğim dosyaları bulamadım. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar linux işletim sistemiyle image hafızasına eriştiklerini yazmışlar. Oradaki dosyaların tamamını o bölüme atıp dload'ıda sd karta attığında farklı bir şekilde rom kurulumunu yapmışlar. Akşam linux işletim sistemini kuracağım. Dediğin dosyaları upload edersen büyük sevaba girersin
http://www.mediafire.com/download/bb539w4y4ti9gb5/2.3.5%20dosya.rar
Buyur dediğim dosyalar bunlar. Umarım işine yarar, ben daha önce kullanmadım bu dosyaları lazım olur diye indirmiştim kısmet sanaymış
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: All Is Well
quote:
Evet hocam. Telefon pembe ekrandayken usble pcye baglantısı saglandıgında gelen dosyalar. Forumda araştırma yaptım fakat bahsettiğim dosyaları bulamadım. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar linux işletim sistemiyle image hafızasına eriştiklerini yazmışlar. Oradaki dosyaların tamamını o bölüme atıp dload'ıda sd karta attığında farklı bir şekilde rom kurulumunu yapmışlar. Akşam linux işletim sistemini kuracağım. Dediğin dosyaları upload edersen büyük sevaba girersin
http://www.mediafire.com/download/bb539w4y4ti9gb5/2.3.5%20dosya.rar
Buyur dediğim dosyalar bunlar. Umarım işine yarar, ben daha önce kullanmadım bu dosyaları lazım olur diye indirmiştim kısmet sanaymış
Hocam çok çok teşekkür ederim. İnşallah herhangi bir sorun çıkmadan düzeltebilirim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi batarya resetleme kodu
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- zte nubia v40
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- wireless display
- fiyat performans telefon
- nfc özelliği nasıl açılır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- huawei sağlık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X