Şimdi Ara

İdeos X5 orjinal haline dönmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu root edeyim dedim ve superuser diye birşey yüklendi ve daha silinmez oldu. Ne denediysem olmadı. Telefonu ilk günkü ayarına nasıl çevirebilirim ? yada bunu bana yapabilecek bir arkadaş varsa ücreti neyse karşılamaya hazırım yeter ki bunu halledelim lütfen yardım edin

• hocam root olmuşun işte o superuser root olan cihazların hepsinde var zaten sakın kimseye paranı kaptırma ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 2 Kasım 2011; 1:51:04 >
  • Telaş Yapmana gerek yok.
    Root izni gerektiren programları kullanmak için superuser a ihtiyacın var.
    Telefonun Servislik bi sorunu olduğunda orjinal sistemi yuklerisiniz root dan eser kalmaz :)
  • Rahat ol stock romu atarsin olur biter
  • Peki bu stock romu nereden bulabilirim ? Forumdaki tüm linkler kırık. Stock romuda nasıl atacağımı söyleyebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar olmazsa telefonu kvkya götürüp yaptıracağım. 40 lira ücret istiyorlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif Pijama

Peki bu stock romu nereden bulabilirim ? Forumdaki tüm linkler kırık. Stock romuda nasıl atacağımı söyleyebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar olmazsa telefonu kvkya götürüp yaptıracağım. 40 lira ücret istiyorlar ama

http://hotfile.com/dl/128085169/87ffa1e/U8800V100R001C00B136SP02CUSTC264D001.zip.html

stok rom bu dload ı hafıza kartına atıp ses açma kapama tuşu tel açma tuşuna basıp yüklüyorsun galiba google den araştır bir daha stok rom yüklemeyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.