Şimdi Ara

İdeoloji sahibi olamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan hakları,dünya halkları tarzı şeyler okuduğumda bir anda hümanist oluyorum. Sonra silahlar, Hitler Almanyası veya Türk tarihi okuduğumda bir anda ırkçı bir bireye dönüşüyorum. Benim istediğim mesela kendimi hümanistliğe daha yakın hissediyorsam Türkçülük hakkında birşey okuduğum zaman o fikre kapılmamak istiyorum veya bu durumlar yer değiştirebilir. umarım derdimi anlatabilmişimdir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten temelli bir ideolojiyi benimsemek saçma olur hepsininde kendine özgü mantıksızlıkları var komple hayatına dayatıp ben şöyleyim dersen komik bir görüntü oluşur. Yerine göre ırkçıda olunur zaten doğal birşey insan toplulukları nasyoneldir tam tersi yapılarda düzen tutmuş örneği çok azdır zaten o gruplar bir süre sonra kendisi uluslaşır ama bazı olgular olur bir süreliğinede olsa ulus farketmeksizin insanlar birleşir...

Yanlız bu konuda İslamcı komunist gibi yerine göre uydurulmuş saçma olgulara sahip bireylere dönüşme çevremde var 1 tane olguyu kendine dayatıp ben şucuyum bucuyum diyenlerden daha komik durumdalar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok okudukça ve gördükçe farklı konularda değişik düşünceler benimseyebilirsin. Çoğu fikir, kendi doğrularıyla anlatıldığında bir derece inandırıcı ve cezbedici olabiliyor. Zamanla bunlara eleştirel bakmayı öğrendikçe kendi dünya görüşün oluşacaktır. Ayrıca, ille kalıplaşmış ideolojilere sığacaksın diye bir şey yok; olgu ve kavramları tek tek ele almanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Game Over.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.