Şimdi Ara

İdefixten alışveriş sonrası Yurtiçi Kargo rezaleti !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta idefixten kitap aldım. Keşke almaz olaydım.

Kitaplar Pazartesi günü Hekimbaşı Yurtiçi Kargo şubesine ulaşmış. Aynı gün dağıtıma çıkıp teslim edilmemiş. Salı günü tekrar dağıtıma çıkmış teslim edilmemiş. Çarşamba tekrar dağıtıma çıkmış ve yine teslim edilmemiş.

Bende en son sorun mu var diye Çarşamba günü Hekimbaşı Şubesini aradım ama telefonla ulaşabilene aşk olsun. Telefonu açıp hemen telesekretere bağlatıp müzik dinletiyorlar. 2 defa aynı şey olunca yurt içi kargo öüşteri hizmetlerini aradım böyle böyle dedim niye teslim edilmiyor kargo eksik adres mi var dedim dağıtım bilgilerinde öyle yazıyor.

Bana eksik bilgi olmadığını arkadaşların yoğunluktan dolayı 3 gün boyunca benim kargoyu yetiştiremediklerini ama perşembe günü kesin yetiştiriceklerini söyledi. Bende insanlık hali olur deyip kapattım.

Ve perşembe günü gelip çattı kargo gene gelmedi. Bugün cuma gene gelmeyince tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bana söylenen şey perşembe günü geldik adreste yoktunuz hatta sizi aradık açmadınız. Bunu müşteri temsilcisi Hekimbaşı şubesi ile görüşerek iletti. Bende kapatın siz telefonu birde ben görüşeyim şunlarla dedim. Ama şube telefonu açmıyor nasıl olucak dedim bana aradıktan sonra 13 koduna basın direk sizi bağlayacak orda ki müdüre denildi.

İşte rezillik kepazelik burda başlıyor.

Telefonu açan kişi Efendim kargo bana salı günü öğlen geldi ama araç olmadığı için çıkartmadık çarşamba ve perşembe çıkarttık sizi aradık açmadınız bizde kargoyu teslim almanız gerek şubeden dedi.

Sonra ben ürün size salı değil pazartesi geldiğini kargonun ilk dağıtıma çarşamba değil pazartesi çıktığını internet sitesinde bu bilgilerin olduğunu söyledim. Bana bu konuda cevap veremedi. Burda beni yalancı durumuna çıkarmaya çalıştı ama olmadı. Sonrasında perşembe günü beni aradığını elinde aradığına dair ekran görüntüsü olduğunu istersem yollayabileceğini söyledi. Ben kendimden emin olduğum için tamam yolla bakalım dedim.

Sonra dağıtıma çıkan kişiyi ekran görüntüsü istedi ama ortada görüntü falan yok. Tekrar 2 ci defa bana yalan söylemiş oldu. Bende görevliye versin bana numarasını bakıp kontrol edicem aradı ise hata benim dicem dedim. Şubede ki kişi dağıtıma çıkan kişiyi telefon numarasını sordu ama dağıtımda ki kili telefon numarasını bilmediğini şirket hattı ile aradığını söyledi. Yemin ediyorum şaka gibi. 3 kez daha kendisinin yalan söylediği ortaya çıktı. Bende bu ürünü bugün getirin 5 iş günü oldu bugün gelmeyecekse almayacağımı belirttim. Bana er erken pazartesi getireceğini söyledi.

Bende pazartesi gelirse almayacağımı belirttim. Sonra tekrar yurt içi kargoyu arayıp yetkili birisi ile görüşmek istediğimi belirttim bölge sorumlusu falan. Bana birisini bağladılar olayı anlattım bana dediği şey şu siz gidip alsanız şubeden kargoyu olur mu. Bende siz be diyorsunuz ya sizin işiniz kargoyu bana teslim etmek değil mi ben gidip aldıktan sonra ne anlamı kaldı internetten ürün almanın dedim ve kapatıım.

Olay tamamen böyle tam bir rezillikten ibarettir siz siz olun Yurt İçi Kargo ile iş yaparken idefixten kitap alırken 2 kez düşünün. İlk defa kitap aldım idefixten ve başıma gelen bunlardan ibaret.

İdefixten alışveriş sonrası Yurtiçi Kargo rezaleti !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun kardeşi dr dan 450 liraya smartphone almıştım
    ancak evdeki densiz yüzünden kargocu teslim edemedi ve iade gönderdi
    ben de bunlara durumu ve evdeki densizi anlattım iş yeri adresime teslimat rica ettim kabul ettiler
    ancak 2 hafta geçmesine rağmen beceripte ürünü teslim edemeyince iptal istedim
    bana cevap olarak biz göndereceğiz siz teslim alın iade edin dediler
    paranın üzerine yattılar
  • Yurtici kargonun sahibi acaba nasil bir hayat suruyor ? Gece rahat uyuyabiliyor mu ? Ceo olmak zor ama kargo ceosu olmak sorgulanmali.

• İdefix’in suçu ne ?

Özet ; kargosunu teslim etmemisler.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    İdefixin suçu bana telefonda gidip siz alın şubeden demesi ve sorunu biz çözelim teklifini sunmaması. sonuçta kargo firması ile onlar anlaştı ben değil. Ben ürünü kargo teslim aldım şube teslim almadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.