Şimdi Ara

HEPSİBURADA / ARAS KARGO REZALETİ / HB DEPO SORUMSUZLUĞU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR SON ZAMANLAR HB DAN ÇEŞİTLİ SİPARİŞLER VERDİM ÖZELLİKLE SÜPERMARKET ÜRÜNLERİ ÖZENSİZ BİR ŞEKİLDE HB DEPOSUNDA PAKETLENDİKTEN SONRA ÜRÜNLERİ ÇOĞU ELİME SAĞLAM GELMİYOR VE DE İADE İŞLEMİ YAPTIĞINIZDA KARGO ŞİRKETİ İLE HB DEPOSUNUN İŞLEME ŞEKLİ BİRBİRİ İLE KOPUK OLDUĞUNDAN DOLAYI MAĞDUR OLAN BİZ OLUYORUZ.

    SİZE YAŞADIĞIM MAĞDURİYETİ ANLATAYIM.

    FORUMDA DA SICAK FIRSATLARDA KONUSU OLDU,30 TL FAİRY SATILIYORDU BENDE LİMİTİM KADAR ALDIM 240 TL VE ERTESİ GÜN ÜRÜN KARGOLANDI.AMA DEPODA FAİRY LERİN AĞIZLARI BANTLANMAMIŞ BİR ŞEKİLDE ARAS KARGOYA VERDİLER VE SABAH OLDU ŞUBE ARADI ÜRÜNLER ARABAYI BATIRMIŞ NAPALIM SAĞLAM OLANLARI GETİRELİM DİĞERLERİNİ MÜDÜRLÜGE MAİL ATARIZ FALAN DEDİLER BEN HİÇ BİRİNİ İSTEMEDİ İADE OLSUN DEDİM VE ONLARDA HASARLI OLARAK GİRMİŞLER SİSTEME AMA 1 GÜNDE GELEN KARGO 11 GÜN OLDU HALA HB DEPO ULAŞTIRILACAK YAZIYOR.NE ARAS KARGO AÇTIGIM TALEPLERE CEVAP VERİYOR NE DE HB ...HB SUCU KARGOYA ATARAK DEPOMUZA GELMEDİ İŞLEM YAPAMIYORUZ DIYOR ARAS KARGO İSE KARGOLARIN NERDE OLDUGUNU BILMIYOR.SUBEDEKİLER NE YAPTILARSA.


    O YUZDEN OZELLIKLE DETERJAN VE KIRILABILECEK MALZEME ALIRKEN BU YAZDIKLARIMI OKUYUN DERİM.VARSA SİZİNDE SORUNUNUZ SİZLERİNKİNİDE BENİMKİNİN YANINA EKLER VE BU TERBİYESİZLİĞİ DUYURMUS OLABILIRIZ.

    HEPSİBURADA / ARAS KARGO REZALETİ / HB DEPO SORUMSUZLUĞU

    HEPSİBURADA / ARAS KARGO REZALETİ / HB DEPO SORUMSUZLUĞUHEPSİBURADA / ARAS KARGO REZALETİ / HB DEPO SORUMSUZLUĞU







  • Geçmiş olsun ülkemizde sanal ticaretin de b.ku çıkmak üzere.
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam malesef öyle gözüküyor
  • Aras ve HB
  • Burada siz paranızı öyle ya da böyle alırsınız da umarım o dökülen sıvı diğer insanların kargolarını batırmamış olsun. Asıl çileyi onlar çeker gibime geliyor.

    Geçmiş olsun.
  • Yurtiçi kargo ile gelen kargolarım hep sağlamdı,sağlam olmayan bana ulasmadan kargoculara tarafından gerı gonderılıp yenısı gelıyordu aras kargo ıle kargolarım hepsı tahrip olmuş şekilde gelıyor bır de sıvı ıse hemen hemen hepsi dökülmüş şekilde geliyor üstelik kargocular bunu görüp bilmesine rağmen bana getiriyor o da ayrı bir durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mucoyaho

    sağolun hocam malesef öyle gözüküyor

    geçmiş olsun ben de 12 koli prima bez aldım siparişlerimde 2 koli eksik çıktı hbye yazdım . gelen cevap aşağıda sanki bezi servis kuruyormuş gibi. harcama itirazından başka yol bırakmıyorlar bana.

    Cevap: Değerli Müşterimiz,

    Ürün kurulumu sırasında, kurulumu yapan yetkili servis ürün paket içeriğinin eksik çıkması durumunda rapor düzenlemektedir. Bu raporu servisraporu@hepsiburada.com mail adresine göndermenizi rica ederiz. Rapora istinaden 58582950 nolu siparişinizde yer alan Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 5 Beden Junior Fırsat Paketi 66 Adet-5 ürünü eksik aparatı hakkında işlem süreciniz başlatılacak ve kısa sürede sonuçlandırılacaktır.

    İletinizin konu başlığına "Eksik Aparat / Sipariş Numarası" yazarak gönderebilirseniz işleminizi daha hızlı takip edebiliriz.

    Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikaback -- 18 Temmuz 2017; 1:1:16 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.