Şimdi Ara

İDEAPED 320 EKRAN RENKLER SOLUK VE FULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Media Markt
    LENOVO ideapad 320 Intel®Core™ i5-8250U-8GB-1TB HDD-GFX MX150 2GB DDR5-15.6"HD-Win10-Gri 81BG007TTX
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-%C4%B1deapad-320-i5-8250u-8-gb-1-tb-2-gb-geforce-mx150-windows-10-notebook-1178535.html

Ancak 3 gündüür ekran renk ayarları ve nvidia uhd ayarlarını defalarca değiştirmeme rağmen renkler çok soluk ve fulu ekran sanki HD değil.Bu durum bu model için normalmi yoksa bunun özel bir çözümü varmı?

• Aynı cihaz bende de var dediğiniz gibi çok soluk renklerde ekran. Sanırım kalitesiz bir panel var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkürler.ben iade edeceğim büyük ihtimal.
  • Cihazı test etme imkanınız oldu mu oyun performansı açısından hızlı mı ekrandan başka sorunu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatonia

Cihazı test etme imkanınız oldu mu oyun performansı açısından hızlı mı ekrandan başka sorunu var mı?

Vallahi ben oyun oynamıyorum. Autocad, autodesk robot, bentley microstation, sap2000, primavera vb. mühendislik programlarının dördünü aynı anda çalıştırıyorum en ufak bir ısınma, kasma, takılma vs sorun yok.Çevrimiçi menülerdede çok süratli makine.Ama öncedende dediğim gibi panel solukluğu ve renklerin cansızlığı hiç hoş değil.
  • DIGIL D kullanıcısına yanıt
    hayır anlamıyorum madem yeni bir laptop üretmişsiniz bari ekranını düzgün bişey yapın ne kaybedersiniz!
  • Soluk ekrandan kasit mat renkler sanirim? Sebebi ekranin LCD olmasi cozumude yok alternatif onerim ise monitor veya tv baglamaniz olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Soluk ekrandan kasit mat renkler sanirim? Sebebi ekranin LCD olmasi cozumude yok alternatif onerim ise monitor veya tv baglamaniz olur.

daha öncede LCD ekranlı laptoplar kullandım bunun kadar cansız mat olanını görmedim ancak %90-95 parlaktıkta biraz daha iyi oluyor.Sırf bunun için medimarkete gittim dün yerinde inceledim durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIGIL

quote:

Soluk ekrandan kasit mat renkler sanirim? Sebebi ekranin LCD olmasi cozumude yok alternatif onerim ise monitor veya tv baglamaniz olur.

daha öncede LCD ekranlı laptoplar kullandım bunun kadar cansız mat olanını görmedim ancak %90-95 parlaktıkta biraz daha iyi oluyor.Sırf bunun için medimarkete gittim dün yerinde inceledim durum aynı.

Simdi baktimda Tn panel mis zaten ekran o yuzden renkler soluk gozukuyo. Ideapad 100s kullanmistim ordan biliyorum tn panelin huyunu. Keske almadan once arastirsaydiniz hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DIGIL

quote:

Simdi baktimda Tn panel mis zaten ekran o yuzden renkler soluk gozukuyo. Ideapad 100s kullanmistim ordan biliyorum tn panelin huyunu. Keske almadan once arastirsaydiniz hocam.

Hocam 14 günlük süre dolmadan iade edeyim diyorum ama hızı, ısınmaması vs. çok iyi. Birde ben MM'den telekom kampanyası ve maximumla 2511TL'ye aldım.Bir daha böyle fiyata daha iyi bir cihaz alabilirmiyim bilmiyorum.Karar vermekte zorlanıyorum.

• Hocam çok iyi almışsınız o fiyata bir daha bulamazsınız bence parlaklık son kademede olunca biraz da olsa topluyor, idare edilir

• DIGIL D kullanıcısına yanıt
    Nerde nasil ne amacla kullanicagina bagli eger isini gormuyosa bulunur piyasada zibilyon firma zibilyon urun var her butceye uygun onu dert etme dersenki ben genelde kapali alanda kullaniyorum pcnin donanimida beni tatmin ediyo siz bilirsiniz kullanin. Ihtiyacinizi karsilamadiktan sonra urunun bi anlami kalmiyo istersen

1000 tl ye al cihazi. benim pedere ideapad 100 s de versen msi apache proda versen bilmez aradaki farki cunku onun icin youtube google ve gazeteden ibaret bilgisayar.

• aynı sorun bendede var ,ekran değiştirirsem düzelirmi hangi ekrandan almalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.