Şimdi Ara

Ideal boy uzunlugu kac olmali ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yasindaki birisinin ortalama boyu ne kadar olmali, yani ne uzun ne kisa boyle iyi gidecek bir boy, ben 1.81im, dusuncelerinizi alalim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 185 cm iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.85 - 1.90 ideal. Fazlası sıkıntı. Azının zararı olmaz da 1.85+ daha gösterişli.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaso1975

185 cm iyidir.

Peki 1.81e ne demeli..

• Oda iyi. Birz basket oyna. 185 ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 17 olacağım 1-2 ay sonra 1.80 boyundayım ama 185-188 civarı bana ideal gibi geliyor yani bnde o civara varmak istiyorum
  • 1.80'im.Uzamaya karşı değilim.1.90'a kadar yolu var. İdeal mi orasını bilemem Sanki böyle iyi gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • minimum 1.80, 185-1.90 iyidir, şuan 1.80'im benim de hedefim 1.85 falan, bu yaz attım 1-2 cm, daha uzarım gibime geliyor şu okullar açılsın basket oynıycam bol bol, yaklaşık 1 aydır 2-3 günde 1 lt. süt içiyorum, okul zamanı da devam edicem buna, evet bu işler biraz genetik ama misal babamı geçtim, dayıma benziyorum gerçi, 185'e yakındır dayım, boyum da ona çekecek sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

minimum 1.80, 185-1.90 iyidir, şuan 1.80'im benim de hedefim 1.85 falan, bu yaz attım 1-2 cm, daha uzarım gibime geliyor şu okullar açılsın basket oynıycam bol bol, yaklaşık 1 aydır 2-3 günde 1 lt. süt içiyorum, okul zamanı da devam edicem buna, evet bu işler biraz genetik ama misal babamı geçtim, dayıma benziyorum gerçi, 185'e yakındır dayım, boyum da ona çekecek sanırsam

bol bol yüz yaz bitmeden, basketten daha çok işe yarar. Uzamak istiyorsan düzenli basket oynaman lazım
  • kaleciyim 1.91 boy var 17 yaşına yeni girdim artık uzamak istemiyorum yoksa çevikliğim azalıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

quote:

minimum 1.80, 185-1.90 iyidir, şuan 1.80'im benim de hedefim 1.85 falan, bu yaz attım 1-2 cm, daha uzarım gibime geliyor şu okullar açılsın basket oynıycam bol bol, yaklaşık 1 aydır 2-3 günde 1 lt. süt içiyorum, okul zamanı da devam edicem buna, evet bu işler biraz genetik ama misal babamı geçtim, dayıma benziyorum gerçi, 185'e yakındır dayım, boyum da ona çekecek sanırsam

bol bol yüz yaz bitmeden, basketten daha çok işe yarar. Uzamak istiyorsan düzenli basket oynaman lazım

genelde her tenefüs oynarız, en kötü ihtimal yarım saatlik öğle arasında oynarız illa her gün

• 1.85 en güzel görünenidir
  • 195e kadar ideal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

quote:

genelde her tenefüs oynarız, en kötü ihtimal yarım saatlik öğle arasında oynarız illa her gün

Ben bazen derslere girmem,oynarım.Çok uzayamadım.Anne-babam kısa ama abim 1.85 kadar.Ben 1.80 olsam yeter

• Ulan hepinizin boyumu 1.80 ve üzeri, psikolojimi bozdunuz. Bidaha konudışına girmicem.

• hangisinin boyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Ulan hepinizin boyumu 1.80 ve üzeri, psikolojimi bozdunuz. Bidaha konudışına girmicem.

boşver hocam bende 1.72 yim yapacak birşey yok , hem bizim dayanıklılığımız daha fazla olur uzunlardan
  • 178-185 eyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.