Bildirim
İde harddiskimde anakartım hata veriyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
Yeni takmış olduğunuz harddisk'e format atıp, işletim sistemi yüklediniz mi ? -
Hayır yapmadım cunku daha 2 gun once yenı wındows xp kurmustum o yuzden denemedım arkadasımın sata hard dıskını taktıkmı sorunsuz acılıyor ama -
Sisteme güvenli modda giriş yapabiliyormusun ?
Eğer sisteme güvenli modda giriş yapamıyorsan, tekrar dan format atıp işletim sistemi yükleyeceksin. Başka bir çaren yok bu durumda. -
Bir deniyem bakalım olcakmı -
Ek olarak, almış olduğun hata kodlarını burada paylaşabilirmisin ? Hatanın kaynağı zaten o kodlar da yatıyor. Ancak benim sana tavsiyem format atıp, işletim sitemini yeniden yüklemen olacaktır. -
Kardes 1-2 saniyelik cıkıyor mavı ekran dırek reset atıyor kendıne bende okuyabılsem cozucemde :D yınede cok teşekkur ederım yardımınız ıcın -
quote:
Orijinalden alıntı: hayatboyle
Kardes 1-2 saniyelik cıkıyor mavı ekran dırek reset atıyor kendıne bende okuyabılsem cozucemde :D yınede cok teşekkur ederım yardımınız ıcın
Windows XP?
BIOS ekranından sonra hemen F8 tuşuna bas (bu şekilde Windows Gelişmiş Seçenekler Menüsünü açabilirsin)
Orada 'Sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak' seçeneğin işaretle ve ENTER tuşuna bas. Mavi ekran hatalarını rahat rahat okuyabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X