Şimdi Ara

ide ata/atapi denetleyiciler sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ide kanalları yok bu sorunu nasıl çözücem?
     ide ata/atapi denetleyiciler sorunu

Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • 01myavuz 0 kullanıcısına yanıt
    cahilliğimi bağışlayın.İde ne işe yarar ve orada ide kanalının olmaması bir sorun mu ? Benim bu işi araştırmamın sebebi dvd rom okuyucusunda bir sorun olması.
    Şöyleki dvd rom zor okuyor, bilgisayarım sekmesinde okunuyor diyor ama okunmuyor sekmeyi kapatıp açınca bazen okunuyor. Dvd rommu bozuk anlamadım daha yeni aldım laptopu 15 20 gün olmuştur sıfır
    İşte dvd rom zor okunuyor araştırması sonucu beni dmımı ne öyle bir mod varmış direk dvd roma ulaşıyomuş falan kanala tıklayıp özelliklerden etkinleştircektim ama kanal yok sonra kanal sorunu için araştırmaya başladım bişi bulamadım.
  • IDE Sendeki SATA kontrolcünün eski versiyonu denebilir. Sonuçta aynı işi yaparlar ama SATA daha hızlıdır. Yeni aldıysan ayarla falan uğraşma garantiye ver, okuma problemi varsa dvdrom değişebilir.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.