Şimdi Ara

İddia: Türkiye, Karadeniz'de doğalgaz buldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
1
Favori
11.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğal gaz bulunsada bize yedirmezler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramızda hala bu bulunan madenlerden kendisine bir menfaat veya kamu yararı geleceğini sanan bir topluluk var.

    Başka ülkelerde cari fazlalık verir artan para dağıtılır. Burada maden bulundu diye gelişeceğini kendi yararına birşeyler olacağını zanneden insanlar var. Allah yardımcınız olsun.

  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Sen ne anlatıyorsun kardeş? Sanki bugün ülke ekonomik olarak düze çıksa bu halka yansayacak. Bir avuç yiyici iş adamı ellerini ovuşturuyordur bize acaba ne düşecek diye.

  • En çok merak ettiğim şey 360 derece her tarafımızdaki ülkelerden doğal gaz petrol fışkırıyor koskoca TÜRKİYE'de damla yok! Ulan bu kara baht son bulsun artık be!

  • Gaz bulurlarsa ne farkedecek?

    İşletme hakkını katarlilara satacaklar. Akp nin milliliginden beklentim bu. Tpao yu satar o olmazsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlısı

  • bu haber çıktıktan sonra dolar 7.39 dan 7.28 e geriledi,düşmeyede devam ediyor.


    elbette bir kıstas değil bu durum ama bloomberg haber yaptıysa ciddi bir sonuç ortaya çıkmış olabilir.Cuma günü özellikle döviz ve borsa tarafında büyük anlamda pozitif yönde dalgalanma bekliyorum.


    şayet karadenizde doğalgaz bulunmuş ve iç piyasaya 1-2 yıl içinde kullanılır hale getirilirse ekonomik yönden büyük sıçrama yaşanır,dış borçlanmanın büyük kısmı kapatılabilir.Sokakdaki vatandaş için hissedilir bir ekonomik düzelme gözlenecekdir zira her şey enerji gereksinimleri üzerinden bir değer konuluyor.şuan ithal edilen doğalgazın ortalama olarak %35 kadarı rusya geri kalanı ise iran,azerbeycan ve katardan temin ediliyor.


    Türkiye yıllık ortalama 45-50 milyar m3 doğalgaz ihtiyacı var.Sadece 12 milyar m3 kadarını elektrik santralleri kullanıyor.7 milyar m3 kadar kullanımı ise hizmet ve diğer enerji sektörü kullanmakda dolayısıyla bu ithal doğalgaz gereksinimleri azalmaya başladığı zaman fiyat tarifeleri mecburen değiştirilmek zorunda zira seçim kazanmak için zaten çıkardığın bir doğal kaynağı pahalıdan vatandaşa satmaya kalkar ise hükümet hiçbir şekilde kazanamaz.





  • Umarım doğrudur. Gerçi doğruysa bile hayrını biz görebilecek miyiz meçhul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt

    Maalesef böyle bir kitle mevcut ama onlarda bir gün bu yaptıklarından dolayı pişmanlık duyup baştakilerin önemsiz, ülkenin vatanın tüm hainlere karşı tek yumruk olmak gerektiğini anladıkları gün gelecek..

  • Her seçimden önce karadeniz'de buluyorlardı, bu palavra tutmayınca akdeniz'de bulmuşlardır..

  • Hazırlanın Uçuşa Geçiyorum...
    İddia: Türkiye, Karadeniz'de doğalgaz buldu

    Geçen seneden...
    İddia: Türkiye, Karadeniz'de doğalgaz buldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Ağustos 2020; 19:37:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bide şu mesajı beğenen siyasal İslamcılar var aramızda. Yahu şu ülkenin ekonomisinin düzelmesini kim istemez. Millet işsiz millet aç hep zorluk hep sefalet. İstediğini alamiyorsun. İşveren seni sömürüyor. Türkiye de yüzde 95 hak etmediği maaşı alıyor.

    Hiç baktın mı etrafına yada hiç düşündün mü? Etrafında mutlu biri var mı? Kimse mutlu değil arkadaş. Arabalar 300 bin TL olmuş evler 500 binden başlıyor maaşlar aynı yerinde ama biz Ekonomi duzelmesin istemiyoruz öyle mi?

    Bakın arkadaşlar bu ve bunun gibi adamlar siyasal İslam zehrini almış kişiler. Feto yu gördünüz. Bunlar gruplasip ötekilestirir. Ülke içinde İslam içinde en tehlikeli adam bunlar emin olun.

    Valla doğalgaz petrol işine gelince. Orda biraz kafam karışık. Neden sevgiliye sürpriz yapar gibi cumayı v ile denir onu da anlamadım ama neyse. Dikkat edin eksen kayması yeni bir başlangıç vs diyorlar. Avrupa sayfası kapanıp başka bir birliğe yelken mi açılacak acaba??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graywolff -- 19 Ağustos 2020; 19:46:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Demek ki doğalgaza zam kapıda !

  • Hadi inşallah. Doğu Akdeniz'de de bir şeyler bulmuş ama gizliyoruz gibime geliyor. Herkes orada çok büyük hidrokarbon rezervi var diyor ama 2 seneden beri çalışıyoruz bir şey bulamadık ya da söylenmedi. Dediğim gibi ya gizli tutuluyor ya da söylenildiği gibi rezerv yok. Bir ara rum basınında "Türkler petrol buldu" diye haber çıktı ama aslı var mıdır bilemiyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ağzını hayra gözünüzü de bayıra açın :))

  • Enerji konusunda dışa bağımlı olmamızdan dolayı cari açığı bi türlü kapatamıyoruz arkadaşlar. Ülkemiz yıllardır bunun çözümü için uğraşıyor Akdeniz ve Karadeniz havzaları bu yüzden devamlı taranıyor diğer taraftan Akkuyu ve Sinop Nükleer santrallerini tamamlamak için uğraşıyoruz. İşte bunlar tamamlanınca gerçekten halka büyük olumlu etkisi görülecektir.
    Bu tarz haberlere burun kıvıranları anlayamıyorum, hep negatiflik hep negatiflik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH devletimizden razı olsun ben almanya da yaşıyorum çektiğimiz sıkıntıyı ben bilirim adama namaz kildirmiyorlar dünya İslmm cemaatinin hatrına dönüyor gerçekten gelişen ekonomiye doping etkisi saylayacaktir hayla buralarta zirlayanlari goruyorum valaha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim vardir. Onemli olan bu zenginligin halka yansimasi. Zenginlere degil.

    Irak, libya vs de petrol zengini. Ama halk?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.