Şimdi Ara

İDDAA HAKKINDA TEKNİK BİR SORU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İddaa hakkında benim hiçbir bilgim yok. Kayınçom aşağıdaki kuponu oynamış bilyoner.com'dan.

Bu kuponda yanlış olan nedir? O tüm maçlarda her iki takıma da galibiyet vermiş ve bu maçlarda hiç berabere biten yok. 1 nci maç yeşil ok işareti ile diğerleri kırmızı x ile görünüyor. Kendisi kazanması gerektiğini iddaa ediyor ama bilen arkadaşlar açıklarsa sevinirim.

İDDAA HAKKINDA TEKNİK BİR SORU??

• ne kadar yatırdın bu kupona?
  • 8tl
  • Kupon tutmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: acimakarna

Kupon tutmuş

Kupon tutmuşta neden orada kırmızı X var? Ayrıca kupondan 75tl alması gerekiyormuş ama hesabında hâlâ o par yok?? bilyoner.com'da da bu kupon "değerlendirilmemiş" olarak görünüyor. 3 kısım var "başarılı", "başarısız" ve "değerlendirilmemiş". Tutmuş ise neden "başarılı" olarak görünmüyor da "değerlendirişmemiş" olarak görünüyor acaba?
  • tam net göremiyorum ama gördüğüm kadarı ile tutmuş bazen böyle sapıtıyor iddaa özellikle son günlerde SÖZDE yeni sisteme geçilince hesaplamalarda ççok hata olabiliyor.bilyonere ile temasa geç hemen düzeltiyorlar
  • eğer çarpı ve tik işaretleri varsa değerlendirilmiş demektir. ama ben şahsen kuponun içerini anlamadım. Baıl MS 12 diyebilosun. çift şans ta değil ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AAAA PARDON sen çifte şans oynamamışsın maç sonucu oynamışsın bu takdirde SİSTEM oynamış oluyorsun alt sağdan SİSTEM KOLONLARI var oraya bak oradan nasıl yattığını görürsün...
    SENİNKİ 8 kolonlu kupon olmuş sanırım

Bende 3tane çifteşans maça nası 70 küsür tl veriri diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ty77 -- 4 Mart 2009; 11:00:45 >
  • sistem oynandığı için yatmış sistem işaretlenmeseydi tutacaktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

sistem oynandığı için yatmış sistem işaretlenmeseydi tutacaktı

sistem 3 isaretlemis ee 3 macın 3ü de gelmiş yani kupon tutmus

Bu aralar bilyonerde sorun var yeni sisteme geçildigi için biyoner'e destek hattından yardım isteyin bakalım ne diyecekler..
  • quote:

Nası sistem olduyor acaba? Sanırım arkadaş hem 1 hem de 2 yi işaretlemiş. Anlamadım ben gerçekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

sistem 3 isaretlemis ee 3 macın 3ü de gelmiş yani kupon tutmus

Bu aralar bilyonerde sorun var yeni sisteme geçildigi için biyoner'e destek hattından yardım isteyin bakalım ne diyecekler..

Bir maça 2 Maç sonucu birden yazarsan otomatik sisteme geçer zaten.Dikkat ederseniz kuponda oynanan kolon sayısı 8 olarak yazıyıor.altda sağdada sistem kolonları için link verilmiş.
    MAÇ SONUCU (çifte şansa değil!) oynunda aynı maça birden fazla sonuç yazarsan otomatik sistem oynamış olursun.dolayısıyla bu kupon SİSTEM olarak oynanmış ve bu yüzden YATMIŞDIR.üzgünüm ama başka türlüde hep bir maça 2 tahmin yap hem sadece 3 maç oyna hemde 70 küsür oran versin :D pek mantıklı olmazdı değil mi ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.