Şimdi Ara

## İddaa'dan Anlayanlar Gelin ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iddaanin CUMA-P.ERTESİ programina bir bakin bazi maçlarin yaninda 1 yada 2 yazio bu ne demek ya :S biri açıklasın lütfen

• Birşeyler yapıcazOtorite benim ulen
  • tmm :D ne demek onlar :D bazi maçalrin solunda bazilarinin sağinda

1 yada 2 yazio HD1-HD2

bu ne la
  • 1 ev sahibi Takım,2 Deplasman Takımıdır 0 da beraberlikdir
  • hangi takımın yanında kaç yazıyosa ona o sayı kadar averaj veriyor mesela estonya maça 1-0 önde başlayacak iddaya göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

1 ev sahibi Takım,2 Deplasman Takımıdır 0 da beraberlikdir

o kadarini biliorm ya :D MBS varya 3 die onun yanindaki kutucuklarda 1 yazio mesela
  • milli maçlar var handikap olabilir.

Edit:bülteni görmedim salladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 9 Ekim 2008; 16:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • handikaptır o handikap. mesela bir takımın yanında 2 yazıyorsa o takım maça 2-0 önde başlıyor sayılır. oranlar ona göre düzenlenir.
  • Hee anladım Mesela 2 yazıyo yanında O takım 1 farklı kazandıysa o maç berabere bitmiş Sayılır 2 farklı ve daha farklı kazandıysa Takım kazanmıştır Eğer;Berabere sonuçlanır ise kaybetmiş sayılır
  • hayır bir takımın yanında 2 yazıyorsa ve diğer takım o takımı 2-0 yenerse maç berabere bitmiş sayılır. Eğer o takımı kuponuna yazarsan en az 3 farklı galibiyette kuponunuz tutmuş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 9 Ekim 2008; 16:39:48 >
  • bültene baktım. Örnek : İngiltere -Kazakistan

kazakistan tarafında HD 2 yazdığı için ingiltere 1-0 ,2-1 ,3-2 gibi tek farklı galibiyetler alsa bile Kazakistan o maçı kazanmış sayılır.2-0, 3-1 gibi 2 farklı İngiltere galibiyetlerinde maç berabere bitmiş sayılır. 3 farklı galibiyetlerde ise İngiltere kazanmış sayılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.