Yanlıs hatırlamıyosam ingilterede bir maça alt oynamısdım ilk yarıda 5 yada 6 gol olmuşdu
Palermo yendi 8.00 oranı vardı. Stuttgart yendi 2.30 oranı vardı. Altay berabere kaldı 3.00 oranı vardı. Bu 3 maçı cuma kağıda yazmıştım bir türlü gidip yatıramadım. Ah ah en az 300 lira kazanacaktım.
hüsran değil de geçen sene şampiyonlar ligi finaline alt oynamıştım baya da sağlam para yatırmıştım ilk yarı iki gol oldu ikinci yarıyı nasıl izledim tahmin edin resmen dötümden ter aktı
geçen 3 maç yazdım banko maksat şansızlığı yenmek. 2si yattı
ama en büyük hüsranım deplasmanda oynadığımız liverpool maçına alt vermemdi
Geçen sene alt verdiğim bir maç 5-6 bitmişti
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Geçen sene alt verdiğim bir maç 5-6 bitmişti
ya o iyi baksana benim ilk yarı 6 gol oldu 2.yarıyı hatırlamıyom
2 hafta evvel oynadığım tüm maçlar yattı. 8 tane falan maç yazmıştım.
40 yılda bir oynayayim dedim getafe son 3 dakkada 2 gol yedi gitti 98 lira
Çok fazla oynamam iddia ama şunu unutmam:
Euro-2004: İtalya-İsveç maçı... Dakika 84... Arkadaşla maçı izliyoruz...İtalya 1-0 önde ve biz İtalya'ya vermiştik... Kupondaki son maçtı ve 120 milyon alıyorduk..(2004 itibariyle).. ve İbo 148 yılda bir atılabilcek bir gol attı... Golü bir çoğunuz hatırlarsınız...
Euro-2004: İtalya-İsveç maçı... Dakika 84... Arkadaşla maçı izliyoruz...İtalya 1-0 önde ve biz İtalya'ya vermiştik... Kupondaki son maçtı ve 120 milyon alıyorduk..(2004 itibariyle).. ve İbo 148 yılda bir atılabilcek bir gol attı... Golü bir çoğunuz hatırlarsınız...
geçen 3 maç yazdım banko maksat şansızlığı yenmek. 2si yattı
ama en büyük hüsranım deplasmanda oynadığımız liverpool maçına alt vermemdi
hocam şeytanın bacağını bir türlü kıramadık gettüü yaaaa.......
Benim çok sayıfa tekten gitti en üzücüsü...
Utah-denver maçı 217.5 under almışım 3 çeyrek sonu 150 sayı olmuş son çeyrek 67 olsa bile tuutyor 103*100 önde utah 17 sn var 3 lük yediler 103*103 oldu sonraki 17 sn kalada sayı atan olmadı ve maç uzatmaya gitti tam tamına 4200 euro gelcekti maç uzadığı için gelmemişti böyle çok sayıda yüksek rakamlı giden kombolarım mevcut