Bildirim
İddaa bayisini nasıl şikayet edebilirim = ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
444 86 86 arayıp şikayet edebilirsin. ben kendimde iddaa bayisi işletiyorum ve senin söylediğin yasal bir şey değil. oyuncu kuponu iptal etmek istedikten sonra miktarına bakılmaz.. -
-
benim 5 TL'lik kuponu iptal etmediler. Mesaj gelmiş iptal edemiyorlarmış. -
Senin iddaa oynamaya yaşın tutuyor mu peki? Yani seninki yasal mı? -
iddaa bayiligi bir dönemin internet cafe işine döndü köşede 3-5 parası olan evde oturacagına açıp orada oturuyor..dün arkadaş sistem oynamak istiyorum demiş adam öyle birşey yok demiş bizimkide acemi kupon tek maça yattı(: -
bayiyle uğraşacağınıza bilyoner.com & nesine.com a üye olun netten oynayın niye eziyet çektiyorsunuz kendinize ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorinaRocchi -- 6 Nisan 2009; 15:46:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: CorinaRocchi
bayiyle uğraşacağınıza bilyoner.com & nesine.com a üye olun netten oynayın niye eziyet çektiyorsunuz kendinize ?
kart gerekli onun icin,
ayrica tuketmeyi harcamayi tesvik ediyor -
quote:
Orjinalden alıntı: gael
quote:
kart gerekli onun icin,
ayrica tuketmeyi harcamayi tesvik ediyor
karta gerek yok garanti btm lerden kartsız hesaba havale yapabiliyorsn -
quote:
Orjinalden alıntı: SQua
quote:
Orjinalden alıntı: gael
quote:
kart gerekli onun icin,
ayrica tuketmeyi harcamayi tesvik ediyor
karta gerek yok garanti btm lerden kartsız hesaba havale yapabiliyorsn
Nası yani :) biraz yardmcı olrmusun yaş 17 kredi kartı yok btm fln nası olcak bide üye olrken tc kimlik no fln istiolar yaş kontrolü yaparlarmı :) ?
-
nası iptal edemiyorlar ya Geçen arkadas 20 tllik kupon yaptı iptal..
2 tl'lik ilk yarılı kupon yaptık onuda iptal ettirdik.. miktara bakılmaz iptal edilebilir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X