Şimdi Ara

idata üzerinden italya vizesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bir arkadaşımla İtalya'ya indirimli uçak bileti bulduk ve aldık.26 eylül tarihine.Benim pasaportumun süresi doldu ve yenisini çıkarıcam.Yarın ona başvurucam.Onun gelmesi tahminen 1 haftayı bulucak.idata izmirden İtalya vizesi için randevu alıcam ama randevuyu ne kadar ileri bir tarihe veriyolar bilmiyorum ve pasaportum olmadanda randevu alamıyorum.Aranızda alan var mı ve randevudan sonra vize kaç günde çıkıyor?

• 15 gun sonraya randevu veriyor, ilk defa vize alacaksan 10 günde daha önce aldiysan 3-4 günde çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forza 26 F kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemleri IDATA üzerinden yapmak zorunlu mu? Belgeleri toplayıp kendimiz konsolosluğa gidemez miyiz?
    IDATA 60€ vize ücretine ilave 375 TL VIP hizmet bedeli istiyor web sitesinden gördüğüm kadarıyla.
  • Honour81 H kullanıcısına yanıt
    idata üzerinden zorunlu mu bi bilgim yok ama VIP almak zorunda değilsiniz.Ben VIP almadım kargo ücreti dahil toplamda 275 lira ödedim .Çarşamaba günü öğleden sonra belgelerimi teslim etmiştim,cuma öğlen pasaportumun kargoya verildiğini öğrendim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu olmasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbo1717

idata üzerinden zorunlu mu bi bilgim yok ama VIP almak zorunda değilsiniz.Ben VIP almadım kargo ücreti dahil toplamda 275 lira ödedim .Çarşamaba günü öğleden sonra belgelerimi teslim etmiştim,cuma öğlen pasaportumun kargoya verildiğini öğrendim .

Teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.