Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
806.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, ben 30 Eylül'de Gaziantep idatadan başvurdum, halen konsoloslukta yazıyor.

Tüm yazılanları okudum, abim almanyada davetiye yolladı, ben 31 yaşındayım, 6 senedir kendi firmam var ve benden hariç 2 sigortalı çalışanım var, hesap hareketlerim hem TL hem Dolar olarak aktif, uçak biletimi 26 Ekim gidiş - 31 Ekim dönüş olarak almıştım, başvuruma biletimi, sigorta dökümümü, gelir belgelerimi, ticaret sicil belgelerimi dünya kadar istemedikleri kadar evrak koydum, kredi kartlarımın extrelerini, imzalı mühürlü hesap hareketlerimi, sağlık sigortamı, buna rağmen halen bir dönüş olmadı, hem biletim yandı, hemde halen bilgi yok.

Bekliyoruz bakalım umarım pasaportu kaybetmemişlerdir.
  • Bende gaziantep subesinden basvurdum 12 ekimde.belediye bskn yardimcisiyim.ayni zamanda esnafim.aylik en az 30 binliralik hesap giris cikislarimi maas bordromu iki arabamin ruhsatlarini ve bisuru baska belge verdim.hala konsoloslukta.benimle ayni gun ankaradan basvuran arkadasiminki ptesi geldi.benimki hala konsoloslukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 ekim tarihinde idata üzerinden ticari vizeye başvuru yaptım.14 kasımda biletimi aldım.Açıkcası forumda okuduklarım gözümü korkuttu.Daha önce vizemde var.Umarım bir aksilik yaşamam.

• abdullah.-33 A kullanıcısına yanıt
    Sonuc geldi mi arkadasim

• Şimdi sorgulattım i data iade yazıo.Bugün tam başvurumun 7.günü süpriz oldu açıkcası

• nerden başvurmuştunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gzd tskldrn -- 2 Kasım 2016; 15:30:11 >
  • Benim bugün 13. İş günü hala konsoloslukta yazıyor

• Gzd tskldrn kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de 18 Ekim'de Gaziantep şubesinden başvurdum. 21 Ekim'de konsolosluk olarak durum güncellendi, halen konsoloslukta (Ankara).
    Benimki turistik vize, kamu çalışanıyım. Benim de bilet 18 Kasım.
  • Merhaba,

Ben de 18 Ekim'de Gaziantep şubesinden başvurdum. 21 Ekim'de konsolosluk olarak durum güncellendi, halen konsoloslukta (Ankara).
    Benimki turistik vize, kamu çalışanıyım. Benim de bilet 18 Kasım.
  • 12 Ekim'de Ankara'dan yaptığım vize başvurusu kabul edilmiş. Başvuru no: 754310
  • Turistik miydi?

• Arkadaslar 13 ekimde gaziantep basvurum vardi bugun konsolosluktsn iidataya transfer olarak gorunuyor

• Ya ben de 14 ekim istanbuldan ama ankara konsolosluğa. Şu an bi umutlandım benimki de yaklaştı o zaman 🤗 Turistik miydi sizin de?

• Acaba kaç günde elimize ulaşır idataya transfer yazısından sonra. O bilgiyi de sonrasında paylaşır mısınız acaba?

• bende 13 ekimde gaziantepden başvurmustum bugun transfer yazıyor.
  • Gzd tskldrn kullanıcısına yanıt
    Evet turistik

• Teşekkür ederim. Gözünüzaydın ☺

• Bana verilen bilgide idataya iade yazıyorsa gidip alabilirsiniz demişlerdi. Yine de ararsanız sağlıklı olur.
  • Arkadaşlar merhaba,

13 Ekim'de Ankara ofisinden kendim ve ailem için başvuruda bulunmuştum. 31 Ekim Pazartesi günü öğleden sonra konsolosluktan aradılar. Bir kaç ek belge göndermem gerekti. Görevli bayan belgeleri gönderene kadar başvuruyu dondurduğunu söyledi, belgeler geldiğinde başvuruyu değerlendireceğini söyledi. Ertesi gün belgeleri faks ile gönderdim. Faks ulaşmadı mı diye şüpheye düştüm, çünkü başvuru hala konsoloslukta gözüküyor.

Beni aradıkları konsolosluk numarasını aradım faksın gelip gelmediğini öğrenmek için fakat bir türlü santralden çıkıp telefonda canlı birisiyle konuşmayı başaramadım. Santral sürekli seçilen menüye göre otomatik konuşuyor. Bunun üzerine mail gönderdim fakat maile de cevap verilmedi.

Santraldan çıkıp birisiyle konuşabileceğim bir yol var mı? Telefonla konuşabilen varsa yol gösterebilir mi?

Teşekkürler.

• Benim hala "konsoloslukta" yazıyor :(

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.