Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
805.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Konsolosluğu'ndan mı başvurdunuz?
  • Ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Go'el

Ankara
    Hocam taktik nedir acaba? Ben 14'ünde başvurdum 1 kasım'da uçağım hâla beklemekteyim ne demek gerekiyor acaba ?
  • Merhaba hocam, Ankara'dan mi başvurdunuz? Email atıp arayin ben öyle yaptım

• Ben de 16 sında idata'dan başvurmuştum. Dün kontrol ettiğimde idata ofisleri arasında gönderim sürecindedir yazıyordu. Muhtemelen yarın gidip alıcam. Yer istanbul bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nouvelle

Ben de 16 sında idata'dan başvurmuştum. Dün kontrol ettiğimde idata ofisleri arasında gönderim sürecindedir yazıyordu. Muhtemelen yarın gidip alıcam. Yer istanbul bu arada
    Nasıl ya? Ben sizden önce başvurdum ancak “başvurunuz elçiliğe gönderildi, işlem süreci başlamıştır” yazıyor. Şaka mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Go'el

Hocam bugün teslim aldım pasaportumu. 16sinda başvurmuştum, 17sinde konsolosluğa girmişti. Darlamalarim ise yaramış ama gün hesabi biraz enteresan, persembe günü 11inde gelen demişlerdi.
    Tarihe göre bakmıyorlarmı acaba ? Bende 17 sinde başvuru yaptım 18 inde elçiliğe gitti evraklarım ama halen daha bi gelişme yok eğer dediğiniz gibiyse bizimkide bu hafta sonuçlanır

• Arkadaşlar bugün 15 indeki başvurular inceleniyormuş bilginiz olsun

• 23 ekimde ben de İstanbul’dan başvurumu yaptım.Seyahatim ise 28 kasımda. Sırasıyla 6 ay D tipi polonya, 6 ay C tipi almanya, 1 yıl C tipi almanya ve 10 yıllık güncel abd vizem var. Bakalım benim kısmetime ne düşecek.

• İstanbul hangi tarihe bakıyor bilen var mı şuan? Ben aradım ancak cevap vermediler.

• hazanardo H kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var. 15 ekim tarihinde iData Altunizade'den başvurdum ve hala konsoloslukta gözüküyor başvurum. 16'sında başvuran 2 kişiye vizelerinin döndüğünü gördüm. Gerçekten ben neye göre iş yaptıklarını anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facooo

Bende de aynı durum var. 15 ekim tarihinde iData Altunizade'den başvurdum ve hala konsoloslukta gözüküyor başvurum. 16'sında başvuran 2 kişiye vizelerinin döndüğünü gördüm. Gerçekten ben neye göre iş yaptıklarını anlayamadım.
    Az önce konsoloslukla konuştum(İstanbul) bana hangi güne başvurduklarının bilgisini veremeyeceklerini söylediler. Onun bilgisini nasıl alıyorsunuz? Bu arada başvurulan tarihe göre mi başvuruyorsunuz dedim evet önce kim başvurduysa dedi. 16 sında başvuranların vize aldıklarını gördüm demişsiniz, buradan mı gördünüz yoksa bizzat tanıdıklarınız mı?

• hazanardo H kullanıcısına yanıt
    Biri bir önceki sayfada yazmış 16sında başvurdum idata şubeleri arası gönderimde gözüküyor diye bir diğerini de başka bir forumda görmüştüm 16 ekimde idata harbiyeden başvurdum 25 ekim cuma pasaport elime ulaştı 1 yıl 90 gün multi vize almışım diye yazmış. Bizzat tanıdıklarım olmasa da bu insanlar da durduk yere yalan yanlış bir şeyler yazmıyordur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facooo

Biri bir önceki sayfada yazmış 16sında başvurdum idata şubeleri arası gönderimde gözüküyor diye bir diğerini de başka bir forumda görmüştüm 16 ekimde idata harbiyeden başvurdum 25 ekim cuma pasaport elime ulaştı 1 yıl 90 gün multi vize almışım diye yazmış. Bizzat tanıdıklarım olmasa da bu insanlar da durduk yere yalan yanlış bir şeyler yazmıyordur diye düşünüyorum.
    Turistik vize başvurusu değildir onlarınki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodriver

Turistik vize başvurusu değildir onlarınki

Alıntıları Göster
    90 gün vize turistik vize oluyor diye biliyorum

• rodriver R kullanıcısına yanıt
    90 gün ve daha kısa olan vizeler Schengen vizesi, 90 günden uzun süreli olan vizeler ulusal vize olarak geçiyor. iData üzerinden başvurulan vize Schengen vizesi. Ulusal vize için sadece iData üzerinden konsolosluk randevu işlemi yapıp kalan her şeyi konsolosluk ile hallediyorsunuz. Sonuç olarak bu arkadaşlar pasaportlarını iData'dan teslim aldıklarına göre turistik, transit, aile ziyareti veya iş amacıyla bile olsa Schengen vizesi alıyorlar, yani bizimle aynı süreçlerden geçiyorlar. Bu sebeple benden sonra başvuran herhangi birine başvuru tarihine göre işlem yapıyorken benden önce cevap dönmesi bana mantıklı gelmiyor.

Eğer değerlendirme yaparken seyahat tarihi, gidiş amacı gibi diğer etmenleri de göz önünde bulunduruyoruz deseler, emin olun o zaman hiçbir itirazım olmazdı. Zira benim seyahat tarihime daha yeterince zaman var. Diğer arkadaşlara öncelik verilmesi bana bir sıkıntı yaratmaz.

• Facooo F kullanıcısına yanıt
    Bugün konsolosluğu aradığımda değerlendirme sıranız nasıl belirleniyor,ilk başvuranı önce mi değerlendiriyosunuz diye sordum ve yetkili eveet cevabını verdi.
  • Pasaportumu aldım , hayırlı uğurlu olsun :D bütün almayı bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim , daha da almanya'dan vize almam :D
  • Konsolosluk ile görüşen oldumu aradığımda bugünde 15 ekim tarihli başvuruları incelediklerini söylediler

• rodriver R kullanıcısına yanıt
    Tebrikler :) ne zaman başvurmuştunuz? Ayrıca vize sizi tatmin etti mi?

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.