Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.256
Cevap
207
Favori
805.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caagaataay

Bunların çoğunu yapamayacağım çünkü öğrenciyim :( ayrıca davetiye gönderebilen de yok rezervasyon yapacağım. Zaten bana öyle 1 yıllık 3 yıllık lazim değil 1 ay versinler yeter :) ilk kez alıyorum ayrıca

Alıntıları Göster
    Onlar için 1 günlük vize ile 1 yıllık vizenin farkı yok. 1 günlük vize ile de gidip dönmeyebilirsin. Vizenin kısalığı sana bir avantaj getirmez.

Bir davetiye ayarlamaya çalış. Ya da seyahatinin sebebini çok iyi açıkla. Davetiyeyi yukarda yazdım. Davetiye olarak bir festivale giriş bileti bile işini görür. Gideceğin tarihlerde gideceğin yerde ya da yakınlarında muhakkak bir takım etkinlikler vardır.

• 26 nisanda başvurumu yaptım ama hala sonuç yok.
    15 inde uçuşum var telaşlanmaya başladım :(
    bu tarihlerde başvuranlar var mı acaba?
  • caagaataay C kullanıcısına yanıt
    Bir farki yok onlar icin yeterki gittiginde donmen icin ikna olsunlar. Seni umutsuzlastirmak istemem ancak yasin genc ise ve donmen icin ( onlar acisindan ) gecerli bir sebebin yok ise islem zamani uzun ve red cvp alabilirsin. 2. Gidisimde beni ucak kapisinda durdurup pasaport kontrolu yapmislardi. Yedikmi ulen ulkenizi diyesim geldi ancak bisey diyemiyorsun ne yazikki =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hzlgnl H kullanıcısına yanıt
    İlk basvurun ise 15 -20 gunde cvp alabilme ihtimalin yuksek

• Gkhnkrkck kullanıcısına yanıt
    İlk başvurum da değil. Daha önce de bir italya bir de almanyadan schengen almışlıım var. İtalya 3 günde, almanya da 8 günde vermişti 3 aylık vermişti geçen sefer:(

• quote:

Orijinalden alıntı: hzlgnl

İlk başvurum da değil. Daha önce de bir italya bir de almanyadan schengen almışlıım var. İtalya 3 günde, almanya da 8 günde vermişti 3 aylık vermişti geçen sefer:(
    2 sinde başvuru yaptım bugün ayın 9 u endişelenmeye başladım uçuşum 25 inde...en son almanyadan 1 senelik schengen almıştım....yetişir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DA42FF60 -- 9 Mayıs 2018; 8:50:4 >
  • yarın resmi tatilmiş konsolosluğa. 1 mayıs da tatildi benim başvuru sürecimin içinde. O yüzden ben biraz panik durumdayım ama seninki yetişir gibi duruyor. Umarım sıkıntı çıkmaz.

• ben 19 nisan da basvuru yaptim hala ses seda yok nedendir anlamadim cok uzadı@octechs

yarının resmi tatil olduğu bilgisini nereden aldınız istanbul baskonsoloslugu sitesinde oyle herhangi bilgi goremedim.@hzlgnl

• bende 2 sınde basvurdum bugun ayın 9 zu daha çıkmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DA42FF60 -- 9 Mayıs 2018; 15:48:52 >
  • Yav arkadaslar, benim de 69 gunluk bir bekleyis icerisindeyim, ulusal vize icin 1 martta basvurmustum suana kadar ses seda yok.

Aranizda ayni tecrubeyi yasayan var midir? Ve sonu ne olacak merak ediyorum!

• 30.04 da başvuru yaptım bi numara yok şu ana kadar. Bazılarına bir haftada çıkıyor bunun sıralamasını neye göre yapıyorlar. Bu arada ilk başvurum.
  • 1 martta ulusal vizesini bavsurup da hala bekleyen var midir?

• macroturk M kullanıcısına yanıt
    http://m.almanyakonsoloslugu.com/istanbul-baskonsoloslugu/

Bu linkte resmi tatillerin arasında 10 mayıs da var. Idata da ana sayfasında başvuru kabul etmeyeceğini söylemiş. Belki de değildir, yanlış yönlendirmek istemem. 19 nisandaysa başvurunuz çok uzamış gerçekten. Ben ümidi kessem iyi olacak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzlgnl -- 9 Mayıs 2018; 15:45:12 >
  • evet,tatilmiş :( 19 nisanda başvuru yaptıysaız hala çıkmamıssa bence konsoloslukla ıletısıme geçebilirsiniz....

Resmi site vize bolumu tatil gunleri

10 mayisla alakalı bir tatil yok neyseki @hzlgnl

• bir gariplik var

http://m.almanyakonsoloslugu.com/istanbul-baskonsoloslugu/

burdada tatil yazıyor,konsolusluk tatilse,vize bölümü nasıl açık oluyor

• Resmi site vize bolumu tatil gunleri

10 mayisla alakalı bir tatil yok

15 iş günu yarin doluyor ondan once iletisime gecmmek bir fayda vermiyor malesef@octechs

• sizin baktiginiz resmi site degil@octechs

• 15 işgünü değil...15 güne kadar sonuçlanması mecburi yazıyor sıtede bilginiz olsun...
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.