Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.220
Cevap
204
Favori
800.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gzntp27

quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

Ben 2 kasımda yaptığım başvuruyu bekliyorum haha sen aralık diyosun bu ara almanya haklı olarak sınır güvenliğini arttırdı mecbur beklenicek

Arkadaşlar 20 Ocakta uçuş var yetişmezse uçak bileti yanacak .uçak biletini erteleme konusunda neler yapabiliriz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim arkadaşlar

Merhaba Arkadasim,

Bileti aldigin havayolu ile gorusmelisin. Kampanya ve kisitli bilet aldiysan durum zor. O zaman kar yagsinda ucus iptal olsun diye dua etmek lazim. Ama esnek bilet ise bir miktar fark ile bileti degistirebilirsin. Nihayetinde havayolu sirketini aramalisin.
  • quote:

Ben 2 kasımda yaptığım başvuruyu bekliyorum haha sen aralık diyosun bu ara almanya haklı olarak sınır güvenliğini arttırdı mecbur beklenicek

Arkadasim Merhaba,

Neden 2 kasim'den bugune haber alamadin ki? Zira ulusal vize degilse 15 gun uzeri geckmis sayiliyor. Bu durumda 2 aydan fazla sure cok beklemissin.
  • Arkadaslar Idata ile gorustum. Aralik ilk yarisi gonderiliyormus simdilerde. Cok gecikmeler yasandigini da bildirdiler.
  • rdsoft R kullanıcısına yanıt
    Ulusal vize için başvurmuştum turistik değil çoğu kez mesaj attım beklemem söylendi. Ben flexible bilet almıştım 39 lira fazla ödeyip şimdi açık bilete çevirdim 1 yıl içinde kullanmam için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 10 Ocak 2017; 21:33:43 >
  • Arkadaşlar başvuru yapalı bugün tam 1 ay oldu.İdata çağrı merkezini aradım.Normal şartlarda 15 günde sonuçlanması gerektiğini tatil günlerini çıkartıldığında bile 20 iş gününüden fazla süre geçmiş olduğunu vize bürosuna mail atarak bilgi isteyebileceğimi söylendi.İdata çağrı merkezi ayrıca şu sıralar aralık ayının ortalarında yapılan başvuruların sonuçlandırıldığını kendi ekranlarından görebildiği kadarıyla söyledi.Bende bugün Ankara Vize bölümüne almanca mail attım.Bakalım ne zaman cevap verecekler.Mail de başvurumun üzerinden 1 ay geçtiğini ve henüz sonuçlanmadığını ne zaman sonuçlanacağı konusunda bilgi istedim.mail e isim soyisim,başvuru tarihi, başvuru numarası,pasaport numarası ve uçuş tarihinide ekledim.
    İdata başvuru takipten takip ediyodum şimdi bide mail beklemeye başladık.Takip birdi iki oldu

• quote:

Ulusal vize için başvurmuştum turistik değil çoğu kez mesaj attım beklemem söylendi. Ben flexible bilet almıştım 39 lira fazla ödeyip şimdi açık bilete çevirdim 1 yıl içinde kullanmam için

Arkadaşım ulusal vizede 60-70 gün geçmesi hatta 3 ayı geçmesi bile normal.Çünkü ulusal vizede evraklarınız sadece Ankara daki vize bürosu tarafından değil gideceğiniz ülkedeki şehrin yabancılar polisi tarafından da incelenip teyit edildikten sonra ankara vize bürosu işlemlere başlıyor.Eğer gideceğiniz şehirde tanıdığınız biri varsa yabancılar polisine gidip pasaport numaranızı ad ve soyadınızı belirterek hızlandırmaları yada öne almaları konusunda konuşursa daha erkene alınabilir.
  • quote:

Arkadaşlar başvuru yapalı bugün tam 1 ay oldu.İdata çağrı merkezini aradım.Normal şartlarda 15 günde sonuçlanması gerektiğini tatil günlerini çıkartıldığında bile 20 iş gününüden fazla süre geçmiş olduğunu vize bürosuna mail atarak bilgi isteyebileceğimi söylendi.İdata çağrı merkezi ayrıca şu sıralar aralık ayının ortalarında yapılan başvuruların sonuçlandırıldığını kendi ekranlarından görebildiği kadarıyla söyledi.Bende bugün Ankara Vize bölümüne almanca mail attım.Bakalım ne zaman cevap verecekler.Mail de başvurumun üzerinden 1 ay geçtiğini ve henüz sonuçlanmadığını ne zaman sonuçlanacağı konusunda bilgi istedim.mail e isim soyisim,başvuru tarihi, başvuru numarası,pasaport numarası ve uçuş tarihinide ekledim.
    İdata başvuru takipten takip ediyodum şimdi bide mail beklemeye başladık.Takip birdi iki oldu

Arkadasim merhaba,

Genel sorun var. Bana baska biri de mail ile ulasti. Herkes beklemede Almanya Ankara vize bölümünü. Ben 2 haftadir 4-5 kez mail attim. Almanca olmasa da Turkce - Ingilizce yaziyorum. Cevap vermiyorlar. Sen hangi adrese mail attin iletir misin? Ben de hangi adreslere mail attigimi yazayim. Bence herkes 2 satir yazip atarsa bir sinerji de olusur. Gerci benim ucak bileti bugun gondermezlerse yanacak...
    info@ankara.diplo.de, visa@anka.auswaertiges-amt.de, visa@anka.diplo.de

Ayrıca aşağıdaki linkten de ulaşılabilir.

tuerkei.diplo.de
    Die deutschen Vertretungen in der Türkei
    https://tuerkei.diplo.de/Vertretung/tuerkei/tr/Kontakt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdsoft -- 11 Ocak 2017; 16:19:55 >

• quote:

Arkadaşlar başvuru yapalı bugün tam 1 ay oldu.İdata çağrı merkezini aradım.Normal şartlarda 15 günde sonuçlanması gerektiğini tatil günlerini çıkartıldığında bile 20 iş gününüden fazla süre geçmiş olduğunu vize bürosuna mail atarak bilgi isteyebileceğimi söylendi.İdata çağrı merkezi ayrıca şu sıralar aralık ayının ortalarında yapılan başvuruların sonuçlandırıldığını kendi ekranlarından görebildiği kadarıyla söyledi.Bende bugün Ankara Vize bölümüne almanca mail attım.Bakalım ne zaman cevap verecekler.Mail de başvurumun üzerinden 1 ay geçtiğini ve henüz sonuçlanmadığını ne zaman sonuçlanacağı konusunda bilgi istedim.mail e isim soyisim,başvuru tarihi, başvuru numarası,pasaport numarası ve uçuş tarihinide ekledim.

Hocam ben de aradım bugün İdata'yı 13üne kadar olanların geldiğini söylediler. Muhtemelen sizinki bugün geldiği için sonuçlanmadı. Yarına açıklanır. Arkadaşım 15'inde başvurdu sorduğumuz zaman görevli bugün yarın belli olur dedi.

• Cumartesi gününe idata'dan pasaport almış olan var mıdır? Yoksa cuma haber gelmezse tek şans pazartesi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öyküsu

Cumartesi gününe idata'dan pasaport almış olan var mıdır? Yoksa cuma haber gelmezse tek şans pazartesi midir?

idata ofisleri cumartesi de çalışıyor 8.30-12:00 arası pasaport dağıtımı da yapılır diye düşünüyorum.
  • Orijinalden alıntı: rdsoft

Arkadasim merhaba,

Genel sorun var. Bana baska biri de mail ile ulasti. Herkes beklemede Almanya Ankara vize bölümünü. Ben 2 haftadir 4-5 kez mail attim. Almanca olmasa da Turkce - Ingilizce yaziyorum. Cevap vermiyorlar. Sen hangi adrese mail attin iletir misin? Ben de hangi adreslere mail attigimi yazayim. Bence herkes 2 satir yazip atarsa bir sinerji de olusur. Gerci benim ucak bileti bugun gondermezlerse yanacak...
    info@ankara.diplo.de, visa@anka.auswaertiges-amt.de, visa@anka.diplo.de

Ayrıca aşağıdaki linkten de ulaşılabilir.

tuerkei.diplo.de

arkadaşım ankara.diplo.de den iletişim linkini açtığınızda genel konular başlığı altında ankara vize seçip altındaki kimlik bilgilerini doldurdum.En alttaki metin bölümüne de talebimi bildirdim talebimde de başvuru tarihi, uçuş tarihi ,başvuru takip no ve pasaport no yu belirterek kısa ve öz 3-5 cümle ile talebimi ilettim

tuerkei.diplo.de

Bu linkten gönderdim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gzntp27 -- 11 Ocak 2017; 22:1:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öyküsu

Cumartesi gününe idata'dan pasaport almış olan var mıdır? Yoksa cuma haber gelmezse tek şans pazartesi midir?

Ctesi gunu idata acik ise ve cuma'dan pass ciktiysa alabilirsin sanirim. ama oncesinde aramani oneririm. kargoya verildiyse ctesi kargolar calisiyor.
  • Arkadaşlar İDATA güncellemeleri günün her saati yapıyor mu ?Yani her sabah veya her akşam gibi bir durum mu yoksa her an gelen pasaportun güncellemesi yapılıyor mu acaba?idata takip e bakmaktan başvuru no pasaport no ve ayrıca sokaka tabelaları çay kahve resimleri ağaç çim çeşitleri ezberledik neredeyse
  • Arkadaşlar 12.12.2016 da yaptığım başvuru 32 gün konsolosluk değerlendirme sürecinden sonra nihayet bugün idata takipte transfer olarak görünüyor.Yarın buradaki idata ofisine gelmiş olur.Ret sonucu çıktığını sanmıyorum çünkü pasaportta son 5 yıl içerisinde iki defa alınmış ve süresi geçirilmeden geri dönülmüş olan schengen vizeside vardı.Hatta gelen davetiyede soyismin son harfinde yanlış harf yazım hatası olduğunu bile sonradan farkettim ama bununla ilgili eksik veya yanlış evrak evrağınızı değiştirin yada düzeltip yenisini gönderin diye bir mail yada mesaj da almadım.Yarın hayırlısıyla idata ofisten teslim alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty Life

Firmam vasıtasıyla yurt dışına çıkacağım için başvurdum.

Pazartesi uçuş var aradım işlemde dediler konsolosluktan , acaba yetişir mi. Ulan bi yurt dışına gidicez onda da yetişmezse kalpten giderim. :)

Merhaba,
    Ticari vizelerde 2-3 gun icinde sonuclaniyor. Ama pazartesi biraz iddiali olabilir. Sorgulatin bence..
  • quote:

Arkadaşlar 12.12.2016 da yaptığım başvuru 32 gün konsolosluk değerlendirme sürecinden sonra nihayet bugün idata takipte transfer olarak görünüyor.Yarın buradaki idata ofisine gelmiş olur.Ret sonucu çıktığını sanmıyorum çünkü pasaportta son 5 yıl içerisinde iki defa alınmış ve süresi geçirilmeden geri dönülmüş olan schengen vizeside vardı.Hatta gelen davetiyede soyismin son harfinde yanlış harf yazım hatası olduğunu bile sonradan farkettim ama bununla ilgili eksik veya yanlış evrak evrağınızı değiştirin yada düzeltip yenisini gönderin diye bir mail yada mesaj da almadım.Yarın hayırlısıyla idata ofisten teslim alacağım.

Hayirlisi arkadasim.
    Umarim sorunsuz vizeni vermislerdir.

Sonucu mutlaka yazarsan seviniriz.

• quote:

Valla hocam trilyonluk firma.

Ucuş biletleri hazır , Alexanderplatz7 de Park inn de kalınacak rezarvasyon hazır.

Trilyonluk firma hesabı kefiliyetleri herşeyi evrakları kendileri yaptı. ben gidip başvurdum sadece , tek pişmanlığım pasaport esnasında geç kalmam.

16-22 ocak arası almanya da olacağım inşallah çıkar vize. en geç p.tesi çıksa dahi bilet alıp gideceğim hemen ekibin arkasından.

Arkdasim peki araci acente firma yok mu?
    Bin tepelerine onlar halleder merak etme.

Sana bir ornek Almanya icin gecen sene vize basvurusunda bulundum Ankara'dan. Ertesi gun alime gecti vize. Yani ayni gun onaylamislardi.
    Birtek Amerika vizesi 15 gun surmustu bende. Bu seferki basvurum rekor kirdi. 4 hafta oldu mesela.
  • quote:

Hocam idata vesilesi ile başvuruyoruz. idatanın hiçbir fonksiyonu yok sadece başvuru alıp kons . a iletiliyorlar.

tepesine bineceğimiz kimse de yok. Konsolosluğu günde 1 defa arayıp soruyorum , hayırlısı bakalım.

Anladim. Ben de sirket icin basvurdugumda araci kurum ile yapiyoruz. Onlar geregini yapiyorlar. Hatta idata'ya gitmiyoruz. Araciya evraklari yolluyoruz. Sizin sirket araci kullanmiyor anladigim.
  • merhabalar 28.12.2016 günü ankaradan başvurduk akşam konsoloslukta yazıyordu. daha önce bir kez shengen vizem vardı almanyadan ve sorunsuz dönmüştüm. bende eşim de memur. davetiye ile başvurduk turistik akraba ziyareti diye. 21.01.2017 günü uçak biletim var yetişir mi bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkogluserhat5560

merhabalar 28.12.2016 günü ankaradan başvurduk akşam konsoloslukta yazıyordu. daha önce bir kez shengen vizem vardı almanyadan ve sorunsuz dönmüştüm. bende eşim de memur. davetiye ile başvurduk turistik akraba ziyareti diye. 21.01.2017 günü uçak biletim var yetişir mi bilgisi olan var mı acaba?

Arkadasim Merhaba,

Cok zor ama imkansiz degil. Konsolosluk ile gorusmeye calisin bence.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.