Şimdi Ara

İdam istemeyenler bir baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ntv.com.tr/turkiye/dayi-ile-yegen-arasindaki-tartisma-katliama-donustu,ebzC5t2AMUCSVNuKKALADw Bu çocuk katilini şimdi devlet ölene kadar besliyecek
    14 yaşındaki Fikret’in peşine düştü.  
    Kapıyı zorlayıp açan gözü dönmüş yeğen,
    içerde saklanmaya çalışan Fikret’i de kafasına ateş ederek vurdu.

• bu ülkede her zaman kurunun yanında yaş da yanar.

fırının sahibini öldürülür. yarın öbür gün fırından 1 ekmek çalınır. o ekmeği çalana tüm suç yüklenir, idam edilir.

şaka geliyor değil mi ? şaka değil emin olun. çokça yaşandı bu ülkede.
  • Mantiken soyle birsey var. Devlet bana karsı suc isleyen kisiyi bana sormadan affediyor. Ama ayni devlet kendine islenen sucu bu kadar kolay affetmiyor. Ornek rahsan affi. Sadece vatandasa karsi yapilan suclar affedildi. Yani butun sapiklar ve katiller salindi. Ama devlete yapilan suc affedilmedi. Dusunce sucu isleyenler bile icerde kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır idamı getiriyorsak. Şeriata bakarak yeni bir yasada yapalım.
  • O kadar komutanımız , gazetecilerimiz bos yere hapislere atıldı bir de idam gelse bu ulkeye isteyen istediğini asar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

http://www.ntv.com.tr/turkiye/dayi-ile-yegen-arasindaki-tartisma-katliama-donustu,ebzC5t2AMUCSVNuKKALADw Bu çocuk katilini şimdi devlet ölene kadar besliyecek
    14 yaşındaki Fikret’in peşine düştü.  
    Kapıyı zorlayıp açan gözü dönmüş yeğen,
    içerde saklanmaya çalışan Fikret’i de kafasına ateş ederek vurdu.

Türkiye idama hazır değil bu ülkede adalet yok güçlü olan istediğini asar susturur tehdit eder demokrasi işlemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehadar

Hazır idamı getiriyorsak. Şeriata bakarak yeni bir yasada yapalım.

Bu ulkede halkin buyuk cogunlugu seriati istemiyor. Nasil olacak o is.

Ayrica bircok kurum %100 den daha fazla karla satis yapiyor. Seriat gelorse butun herles batar. Banlacilik sektorunun tumuyle yok edilmesi gerekir. Yani o is yas abicim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Ayrica bircok kurum %100 den daha fazla karla satis yapiyor. Seriat gelorse butun herles batar. Banlacilik sektorunun tumuyle yok edilmesi gerekir. Yani o is yas abicim.

Bence sen şikayet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

quote:

Bence sen şikayet et

Cevapa vereceksen ver vermeyeceksen beni alintilama uyariyorum sikauet ederim.

• quote:

quote:

Bizim siyasal islamcilar (AKP'liler) seriat'i da akp zihniyetine ve siyasal islam'a hizmet edecek sekilde kalibina uydururlar merak etme sen
  • ondan sonra önüne geleni idam etsinler hayır onu geçtim insanlık dışı ilkel bir çezalandırma yöntemidir idam hele bizim gibi adaletin mumla arandığı yerlerde tek yaratacagı facia olur
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    Şeriat gelsin dediğimde böyle bir cevap vereceğini bildiğimden şeriata bakarak yeni bir yasa yapalım dedim. İnsanların nasıl cezalandırılması gerektiğini Allah'tan iyi mi bileceksin? Koy şeriatı yürürlüğe ne hırsız kalır ne terörist.
  • quote:

Şeriat gelsin dediğimde böyle bir cevap vereceğini bildiğimden şeriata bakarak yeni bir yasa yapalım dedim. İnsanların nasıl cezalandırılması gerektiğini Allah'tan iyi mi bileceksin? Koy şeriatı yürürlüğe ne hırsız kalır ne terörist.

Al iste ben ne diyorum sen ne diyorsun.. Katdesim 21. Yy da niue seriatten esinlenecegiz.

Tamam hadi esinlenelim bankacilik sistemini ne yapacagiz. Tamamiyle kapatip atacak miyiz.

Ya da 13 yasinda bir cocuk hursizlik yapti tutup elini mi kesecegiz. İstesiginiz idam ise abd nin bazi eyaletlerine idam var seriata gerek yok.

• quote:

Sonra mezhep savaşları çıksın (şeriat yönetimlerinin olmazsa olmazı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Gereksizce hapse atılan insanlara ne olacak peki? Ayrıca insanın yaşama hakkını elinden almış oluyorsun. Insan haklarına çok açık bir şekilde aykırı olan bir şeyi nasıl olur da ülkede bircok kişi destekler anlamıyorum.

idam geri dönünce herkes idam mı edilecek sanıyorsun? Hali hazırda idam yasası olan ülkelere bakarsan ne kadar seyrek yaşandığını anlarsın.
    Ülkede her yıl kaç çocuk tecavüze uğrayıp öldürülüyor bir bilsen. Bide bunları yapanların isimlerini resimlerini saklıyorlar ki hapiste dayak yemesin. Burası Kuzey avrupa ülkelerinden biri değil. Ahlak ve eğitim olarak geri bir ülkeyiz. Asmayalımda besliyelim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Her türlü suçlunun yaşama hakkı vardır.

tamaam sen çok hümanistsin aferin.
  • Vatan hainleri ve tecavüzcülere gelmeli.

• türkiyede adalet olmadığı için daha doğrusu dünyada adalet olmadığı için idam saçmalıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

türkiyede adalet olmadığı için daha doğrusu dünyada adalet olmadığı için idam saçmalıktır

senin mantığınla türkiyede kurallara uyulmuyor çok fazla trafik kazası oluyor arabaya binmek saçmalıktır demektir

• quote:

quote:

quote:

quote:

türkiyede adalet olmadığı için daha doğrusu dünyada adalet olmadığı için idam saçmalıktır

senin mantığınla türkiyede kurallara uyulmuyor çok fazla trafik kazası oluyor arabaya binmek saçmalıktır demektir

adam EROR verdi

zavallım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.