Şimdi Ara

ID Xtra HD ve Discovery World dsmarttan ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsmart yılbaşı sürprizi ID Xtra HD ve Discovery World dsmarttan ayrıldı hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    izlemiyodum ama yinede BAN NBA tvde gidecek BBC mechul digi de fiyatlari yukseltti. yani kisaca bu devran parasi biraz fazla olan için donuyor..
  • hani en çok belgesel kanalı d-smartta diyordu ne oldu

• Acaba temelli mi kalktı yoksa gelmesi mumkunmu..Günün büyük bölümünü ID Xtra HD izliyoruz..Ayıp be..bi bahane bulup sözleşmeyi sonlandırmak farz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

izlemiyodum ama yinede BAN NBA tvde gidecek BBC mechul digi de fiyatlari yukseltti. yani kisaca bu devran parasi biraz fazla olan için donuyor..

nba tv devam edecekmiş ceo yazdı
  • izlenecek kanal transfer ettiler izlenecek kanalları gönderdiler. akıl ermez d-smartın işlerine. ıd exstra güzeldi
  • World önemli değilde ID Xtra güzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İd xtra tarzı başka kanal yok, kotu oldu nat geo geliyor işe yarar diğer kanallar gidio ne biçim iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İDxtra guzeldi bu dsmartin ne yaptigi belli degil umarim yerini dolduracak kanallar gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ID Extra çok da güzel bir belgesel kanal değildi zaten , Discovery World ise izlemek işkence gibiydi çamur gibi bir görüntüsü vardı. Yeni gelen Net Geo kanalları ve diğer kanallar fazlasıyla yeterli
  • Bende neden acilmiyor bu diyordum.

• Adamlar batacak :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Adamlar batacak :):)

Doğan medyada ciddi problemler var .
  • Bir işide tam yapın arkadaş. NGler geld diye sevinirken İDXtra gitti.
  • Belgesel kanal sıralaması hafif değişmiş boşta 4 kanal sıralaması var bekleyip görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

ID Extra çok da güzel bir belgesel kanal değildi zaten , Discovery World ise izlemek işkence gibiydi çamur gibi bir görüntüsü vardı. Yeni gelen Net Geo kanalları ve diğer kanallar fazlasıyla yeterli

İD. Türünde başka bir kanal yok ve gayet düzgün bir kanaldi. Kaldirilmasi saçma. World kanalini seyretmedim bilemiyirum

• ID Extra super bir kanaldı. Müptelası olmuştum resmen. Muadili başka bir yerde olsa hemen abone olurdum. Hiçbir uyarı yapılmadan kaldırılması üyelere saygısızlık. Gereksiz bir sürü mesaj gönderiyorlar ama bununla ilgili bilgiyi vermiyorlar.Donanım Haber de olmasa hiçbir detaydan haberimiz olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maygar

ID Extra super bir kanaldı. Müptelası olmuştum resmen. Muadili başka bir yerde olsa hemen abone olurdum. Hiçbir uyarı yapılmadan kaldırılması üyelere saygısızlık. Gereksiz bir sürü mesaj gönderiyorlar ama bununla ilgili bilgiyi vermiyorlar.Donanım Haber de olmasa hiçbir detaydan haberimiz olmayacak.

filbox platforma gelecegi soyleniyor bu ayrilan kanallarin

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

quote:

Orijinalden alıntı: maygar

ID Extra super bir kanaldı. Müptelası olmuştum resmen. Muadili başka bir yerde olsa hemen abone olurdum. Hiçbir uyarı yapılmadan kaldırılması üyelere saygısızlık. Gereksiz bir sürü mesaj gönderiyorlar ama bununla ilgili bilgiyi vermiyorlar.Donanım Haber de olmasa hiçbir detaydan haberimiz olmayacak.

filbox platforma gelecegi soyleniyor bu ayrilan kanallarin

Kanalların ayrılmasının sebebi dsmattın gereksiz kanalları çıkarma düşüncesi rakip platformlar (uydu olanlar) Discovertesi hd kanallarını 2015 mart ayına kadar alamaz

• maygar kullanıcısına yanıt
    ID x digiturk te yayına başladı...

gerçi aynısımı bilmem...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.