Şimdi Ara

icrakazan nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Tesadüfen bir şey gördüm. İcrakazan.com adlı bir site. Devlet eliye icradan satılan arabalar varmış burda, değerinin %40 ına arabalar alınabiliyormuş. Acaba Bu uygulamayı kullananlar var mıdır aramızda?

    http://www.icrakazan.com/icrakazan-nedir.asp



  • Aynen yahu, 5000 km 2011 model Passat gordum 25 liraya. Dikkatinizi cekerim resimler internetten alinma ama.
  • O işi sandığınız gibi değil. Lütfen bu sitede ya da arama motorunda arayın. Bir yerde fayda var diyelim halkın eşit menfaatine sunulur mu sizce? Böyle birşey olmuş mudur benim memleketimde? Mümkün değil.

    Ne yazık ki güç odaklı bir dünyada yaşamaktayız. Rant piramitin tepesinden aşağısına kadar mertebeye göre dağılmakta ve bu piramitlerin sürdürülebilirliğini sağlayan büyük küçük legal (evet legal)/ illegal çeteler dünyanın hayat damarlarını sömürmektedir.

    Bu işe biraz girerseniz karşınızda bu kokuşmuş dünya düzeninin kurtçuklarını bulacaksınızdır.
  • benim bildiğim kadarıyla onlar açık ihale usülü ile arttırmalı olarak satışa çıkarılıyorlar. yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi kokuşmuş bir düzen var o işte.. dinozor galericiler (mafya benzeri yapılanmalar v.s-her galerici değil-) bu işten para kazanan çeteler gibi..sıradan bir vatandaş iseniz ben gibi. oradan arac almanız zor. ya piyasası 5 lira ise 7 lira verceniz oda riskli bir durum. yada tutulmayan bi modele denk gelceksiniz de alacaksınız.. bence pek bulaşma 3 liran varsa 3 liralık araç al 5 liran varsa 5 liralık araç al.. bulaşma... göründüğü gibi pembe değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.