Şimdi Ara

İcra Şuur Arsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim 7 dönüm arazi var 4 ortak. 3 ortak satmayı kabul etmiyor arsayı 1 ortak satmak istiyor bu ortak kişisi mahkemeye verip arsayı sattırabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • clintx0 C kullanıcısına yanıt
    ortaklığın sonlandırılması davası açabilir ama 3 ortak %70-80ine sahipse arsanın kimse o dava sonrası yapılacak açık arttırmaya girmez. 1 ortak rayiç bedelden satmak zorunda kalır zarar eder. Bu yüzden dava açacak bile olsa avukatı ona bunu söyler. Ama tek ortak %60 hissesi varsa iş terse dönebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avukat bi arkadas vardi o cok guzel aciklar ama ben yirtinicam. Bu olay izalei şuyu olarak geciyor. Ortakligin giderilmesi davasi. Dava acilir, bilirkisi inceler, bir deger bicilir, bu deger uzerinden uyap esatista ihaleye cikar. En yuksek fiyat veren kisi arsayi alir. Sizden birisi veya bir baskasi.

Ama dava acilisi bilirkisi falan buyuk masraf. Ve yargilama giderleri de diger davacilar odemeye katilmazsa hepsi size kalir. Bu harcayacaginiz paraaya deger mi bilmem.

En guzel cozum. Bankadan ipotekli kredi cekip bu hissedar oldugunuz tarlayi ipotek gostermek.bilindik bankalar hisseli tapuyu ipotek etmez ama aktifbank fibabanka odeabank gibi bankalar yapuyor. Sonrasinda odemeye gelince odememek. Banka ugrassin sonrasinda. Hatta siylersiniz hissedaelara odemeyemiyorum. Yapacak bisey yok diye de yirtin ihale size kalmasin.

Ama bunlar son caredir genelde. Isi mahkemeye intikal ettirmeden arada uzlasmak en mantiklisi. Misal biraz para verip muteahhitle anlasip ev yaptirmak veya iste arsayi bolmek herkesin yerini bilmesi vs gibi seekillerde uzllasmak en mantiklisi. Ortaklardan biri kullaniyorsa ona kiraya verilebilir. Satip carcur etmeyin arsanizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.