küçükken evimize icra memurları gelmişti (haciz olmamıştı) bana çok saçma bir meslek gibi gelmişti hayattan soğutan bir meslek gibi topluma faydası da yok gibi yani katma değer 0 ayrıca tehlikeli okuduğum bölümü ... |
İcra avukatlığı çok gaddar bir meslek değil mi?

-
-
tipsiz olmak daha gaddar
-
Gaddarlık denemez sonucta odenmemis bir borc var ortada
Bu devirde ticaret yapilmaz bu ulkede surekli ekonomik ve hukuki belirsizlik var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da ülkenin hali belli batan çok insan var düşene bi tekme daha vurmak gibi değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
İnsanlar bu şekilde alacaklarını tahsil ediyor.
İcra sistemi olmazsa, bilerek borç ödemeyenleri ne yapacağız?
Şu an birçok GSS'sini bilerek ödemiyor, böyle durumlarda icra lazım.
GSS'yi savunduğum yok; lakin bir ülkenin sınırları içerisinde bir kural belirlenmişse ona uymak mecburiyetindesin. GSS'yi ödemek de buna dahil. Ben de memnum değilim; ama kural böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 7 Haziran 2021; 17:45:28 > -
Nesi saçma anlamadım kimse ödemez o zaman? Caydırıcılığı var.
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainİnsanlar bu şekilde alacaklarını tahsil ediyor.
İcra sistemi olmazsa, bilerek borç ödemeyenleri ne yapacağız?
Şu an birçok GSS'sini bilerek ödemiyor, böyle durumlarda icra lazım.
GSS'yi savunduğum yok; lakin bir ülkenin sınırları içerisinde bir kural belirlenmişse ona uymak mecburiyetindesin. GSS'yi ödemek de buna dahil. Ben de memnum değilim; ama kural böyle.
bilerek ödemeyenler ayrı da çoluğu çocuğu olup bir şekilde batanların evine gitmek üzücü değil mi yani haciz aşamasına gelmemiş olsa da küçükken icra memurları evimize gelmişti empati yapabiliyorum ki babam da bilerek ödemezlik etmemişti trafikte bisikletli birine çarpmıştı adam ölmüştü suç büyük oranda karşı taraftaydı (8de 5) , adam hastanede temizlikçiydi çocukları da onun kanının üstünden para kazanmaya çalıştı 20.000 verin (yıl 2005) dava açmayalım yoksa başka şekilde ödeşiriz falan demişlerdi vs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 7 Haziran 2021; 17:48:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Nesi saçma anlamadım kimse ödemez o zaman? Caydırıcılığı var.caydırıcılığını demiyorum fiilen uygulamayı diyorum
-
Parasını ödeyemeceğiniz ürünü almassanız sorun çıkmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marazcim is buldun da ahlaki kismi sorun oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X