Şimdi Ara

iControl (BULDUM REPO,SS EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 3G bağlantisi açık kalsın sinyal azalinca edge ye geçmesin böyle bir tweak varmi bulamadim gitti
    Edit;
    Evet yine aradim taradim ve buldum gercekten harika bir program istedigin gibi 2G yada 3G ayar secip o modda kalmasini saglayabiliyorsun ve aynen asagida belirttigim gibi bile 1 sinyallik 3G baglantisi bile edgeden cok daha hizli evimizin 3G'den dustugu bolumune gidip denemede yaptim 1 kademeye kadar iniyor ama kesilme yok
    Program: icontrol
    Repo:ihacksrepo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 23 Nisan 2012; 19:34:43 >

• Böyle birseyin olması zor bence telefon 3G baglantisi olmadigi icin edgeye geçer zaten 3G varsa geçmez ki çekmeyen yerde 3G nasıl açık kalıcak
  • Hmmm yani diyorsun ki sinyal olmadan 3G ceksin. Peki bunu noel babaya ileticez
  • Telefonun edge ye otomatik gecmezse telefonuna nasil arama veya mesaj gelmesini bekliyosun?. Azicik mantik kurun gozunuzu seveyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istediği herhalde 3G kopunca nette kapansın otomatik olarak yani edge ile kullanmak istemiyormuş diye anladım. Böyle bir tweak var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

Telefonun edge ye otomatik gecmezse telefonuna nasil arama veya mesaj gelmesini bekliyosun?. Azicik mantik kurun gozunuzu seveyim.

Edge, 3G gibi bağlantı türleri arama veya mesaj için değil ki
  • 3g olmadıgında mecbur edgeye geçer.yoksa tel çekmez ki.
    ama desen ki 3g yokken data verisi devre dışı kalsın ona bakılırdı.
    ne istediğini anlatamamışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah uyandim konuya baktim bir sürü boş kelime bu forumda mantiklı biri yok mu allah aşkına gelmişler akıl vermeye calisiyorlar kardesim ben size boyle tweak varmi diyorum siz bana ne anlatiyorsunuz emin olun o telefonu siz gormeden once ben kullaniyordum boyle bir tweak bilen varsa lutfen yazsin.
  • yok
  • Madem o telefonu kullaniyorsunuz bilmiyorsunuz madem sunuda soyleyeyim 3G sebekesinde 2 yada 1 sinyale dustugunde otomatik hemen daha iyi ceken edge'ye gecer ama aslinda orada 3G sebekesi vardir sadece guclu olmadigindan kendini edge ye alir 1 sinyallik 3G bile edgeden cok daha hizli oldugundan bu duruma sinir oluyorum tam internette bir is yaparken ayni evde 10 kere 3G edge arasi gecip duruyor bu cok sinir bozucu.
  • ios da varmı bilmiyorum ama ayarlarda gsm/umtc olması lazım umtc seç

• quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

ios da varmı bilmiyorum ama ayarlarda gsm/umtc olması lazım umtc seç

Apple böyle bişeyi anca 3G etkinleştir/etkinleştirme diyor. 2G yani Edge özelliğini alternatif olarak bırakmıyor bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

ios da varmı bilmiyorum ama ayarlarda gsm/umtc olması lazım umtc seç

ios ta malesef boyle bir secenek yok.O eski telefonumda vardi.
  • evet bende baktımm
  • İntelliscreenx in 3 versiyon oncesinde otomatik gecmiyordu dosyayı yayıncıdan isteyip yukleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Sadece 3G bağlantisi açık kalsın sinyal azalinca edge ye geçmesin böyle bir tweak varmi bulamadim gitti

insan kafaya koyup biraz arastirinca buluyormus demek ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 21 Nisan 2012; 12:33:34 >
  • Adamı anlayamamissiniz birde tonla laf yapmışsınız adam diyor ki tel sadece 3g de kalsın Edge'ye geçmesin gerekirse 1 dis ceksin yada servis yok yazsın çekmesin hic ama 2g ye düşmesin ki zaten nokia telefonların hepsinde var bu özellik 3 seçenek var
    • GSM
    • GSM / UMTS
    • UMTS
    diye arkadas bulmusta zaten cok ise yarar bı tweak

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Adamı anlayamamissiniz birde tonla laf yapmışsınız adam diyor ki tel sadece 3g de kalsın Edge'ye geçmesin gerekirse 1 dis ceksin yada servis yok yazsın çekmesin hic ama 2g ye düşmesin ki zaten nokia telefonların hepsinde var bu özellik 3 seçenek var
    • GSM
    • GSM / UMTS
    • UMTS
    diye arkadas bulmusta zaten cok ise yarar bı tweak

Hocam sen ne diyorsun mükemmel bir tweak inan gina gelmisti bir edge bir 3G arada gecis yaparken zaten seni bekletiyor birde edge ye gectikten sonra yavaslik tam sıkıntı kurtuldum sonunda bu dertten suan ucuyor cok sukur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

Telefonun edge ye otomatik gecmezse telefonuna nasil arama veya mesaj gelmesini bekliyosun?. Azicik mantik kurun gozunuzu seveyim.

Edge, 3G gibi bağlantı türleri arama veya mesaj için değil ki

Demek istedegim eger surekli 3g de kalmaya calisirsa cihaz 3g nin cekmedigi yerlerde operator ile baglantisini keser, arama ve mesaj alamaz
  • Sarj tüketimini artırır mı acaba?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.