Şimdi Ara

Icon Set'de İkonları PNG Olarak Export Etme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar graphicriver.net adresinden şu ikon setini satın aldım:

176 Papercut Icons

Ama şimdi bir problemim var. Grafik yazılımları ile aram hiç iyi olmadığı için PSD, AI veya EPS dosyasından bu ikonları PNG formatında teker teker nasıl export edeceğimi bi türlü bulamadım. Google'de epey araştırdım ama yazılımlara çok hakim olmadığım için çözüm üretemedim.

Sizce katman grubu (layer group) halindeki ikonları nasıl export edebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

grupların yanındaki göz işaretlerini kapatıp hangisini almak istiyorsan onun gözünü açık bırakıp save as png diyerek alabilirsin.
    grupların yanındaki ok işaretine tıklayarakda grup içine girebilir istemediğin objeleri aynı şekilde göze tıklayıp gizleyebilirsin

O yöntemde de epey uğraşmak gerekicekti. 176 adet ikon var. Baya zaman alırdı. Ama sorunu çözdüm. Aşağıdaki sayfadaki script ile otomatik yapılabiliyor.

http://forums.adobe.com/thread/488255?start=0&tstart=0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.