Şimdi Ara

ICO HD Remake <Ana Konu>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ICO HD Remake <Ana Konu>

ICO HD Remake <Ana Konu>

Yayımcı Sony Computer Entertainment
    Yapımcı Team Ico
    Tasarımcı Fumito Ueda , Kenji Kaido
    Besteci Michiru Oshima
    Platform PlayStation 2
    Tür Aksiyon-macera oyunu, bulmaca

Sony Computer Entertainment tarafından PlayStation 2 için 2001 yılında çıkarılan Aksiyon-macera oyunu. Fumito Ueda tarafından "çocuk kızla karşılaşır hikayesi" üzerine tasarlanmıştır. PlayStation için çıkarılan, Ico nun yapımı yaklaşık dört yıl sürmüştür.

Konusu :

Köylüler tarfından boynuzları olduğu için bir kaleye kapatılan küçük Ico, Yorda'yla karşılaşır ve kaleden kaçmaya çalışırlar.

Bizim ICO'yu kaçırsa kaçırsa uzaylılar kaçırır , ordanda kaçmasına gerek yok zaten uzaylılar geri bırakır :)

Ekran Görüntüleri

ICO HD Remake <Ana Konu> ICO HD Remake <Ana Konu>
     ICO HD Remake <Ana Konu>

Dergi Taramaları

Oyun içi Videoları

Çıkış Tarihi

ICO ve Shadow Of Colossus'un HD’si 22 Eylülde Japonyada , Amerikada 27 Eylülde ve 28 Eylül’de Avrupada çıkacak ve oyun ayrıca 1080p görsel olarak Trophy desteği yanısıra, 7.1 surround. ses ve stereoskopik 3D destekli olacak.

İçerik Detayları

— PlayStation Store’dan Ico ve Shadow Of Colossus’a ait Dinamik Temalar’ı indirmek için kod.
    – Team Ico tarafından yapılan ve en çok beklenen oyunlar arasında olan The Last Guardian oyununa ait bir sürü özel video içerikleri.

• Ps2 neslini ıskalamış biri olarak bu oyunu beklerken sabırsızlanıyorum.

Sanırım bu yıl uzak doğu oyunlarına yoğunlaşacağım. Böyle manga, anime tarzı oyunlar mevcut mu?
  • bu aralar ps2 kurup ico, sotc yapasım gelmişti iyice biraz daha bekleyip hd oynayım bari

@Katafalk101

Catherine'e bi bak istersen hocam, sanırım avrupa çıkışı yakında.

http://uk.ps3.ign.com/objects/083/083913.html
  • Harika bir oyun olacağından kuşkum yok. Bu tip oyunların sayısı artmalı.
  • Kesinlikle artması lazım firmaya göre değişiyro tabi bu konular
    ne kadar kayde değer eski oyun varsa hd yapsınlar alınır valla
  • Kafadan alacağım oyun bu hd collection. Zamanında shadow of the colossus'u 5-6 kere falan bitirmiştim ama ico'ya fırsat olmadı, 1 saat falan oynayabilmiştim. artık bu collectiona kısmet
  • çıksın hemen alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final Fantasy 7 Remake PS5
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Ps2 neslini ıskalamış biri olarak bu oyunu beklerken sabırsızlanıyorum.

Aynen bende kaçırmıştım ve hatta Metal gear solid 2-3, İco, colosus,god of war için ps2 almayı düşünürken, HD koleksiyonları görüp vazgeçtim Ps3 aldım.
    Birde Final fantasy 10 ve 12 ps3 çıksa daha ne isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haganeno

quote:

Aynen bende kaçırmıştım ve hatta Metal gear solid 2-3, İco, colosus,god of war için ps2 almayı düşünürken, HD koleksiyonları görüp vazgeçtim Ps3 aldım.

Merak etme Final'ler heran çıkabilir
  • Shadow of the Colossus konusuna yazdigim arabesk rep () sözleri bura icinde gecerlidir. Zack ICO ile SOTC ayri ayrimi cikiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: haganeno

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Agzın bal yesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haganeno -- 7 Ağustos 2011; 1:54:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Shadow of the Colossus konusuna yazdigim arabesk rep () sözleri bura icinde gecerlidir. Zack ICO ile SOTC ayri ayrimi cikiyor?

Paket içeriğinde ayrı ayrı blu-ray olacak.Artık ayrı ayrı mı satarlar bilemem

Bu arada haganeno merak etme ve bu sözümüde unutma editle istersen zamanında demiştin dersin..
  • Eyvallah Zack. Insallah su sekil cikar: 2 disk, 1 box.
  • quote:

Shadow of the Colossus konusuna yazdigim arabesk rep () sözleri bura icinde gecerlidir. Zack ICO ile SOTC ayri ayrimi cikiyor?

ICO HD Remake <Ana Konu>

ICO HD Remake <Ana Konu>

İCO bu şekilde çıkacak

• Zack Klasik kapaklar, cok güzeller yav. Acaba ikisi tek oyun fiyatinami satilir, yoksa herbiri 100 kagidami?
  • quote:

Zack Klasik kapaklar, cok güzeller yav. Acaba ikisi tek oyun fiyatinami satilir, yoksa herbiri 100 kagidami?

Türk aklına ve kazıkçı düşüncesine göre o şekilde yapan illaki olacaktır , piyasayı takip eden illaki ucuza kapatır bu koleksiyonu
  • psn'den satışa çıkacakmı acaba bir bilgin varmı hocam çıktıgında oynamayı planladıgım bir oyun ps2 varken es geçmiş oldugum oyunlardı
  • Eyvallah Zack.
  • store satışı ile ilgili bir bilgim yok malesef
  • ShopTo'nun ön-siparişlerinde iki oyun tek blurayde olacak yazıyor. Bu postladığın 'limited box' baya iyiymiş. Sadece uzak doğuya mı özel kalacak acaba? Bu şekliyle almak isterim açıkçası fırsatım olursa. Şu anda ön siparişi var mı herhangi bir yerde?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.