Şimdi Ara

içmeyin şu zıkkımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar babam aşırı derecede sigara kullanıyor ona sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum baya azalttı ama ben tamamen bıraksın istiyorum ben bu adama ne diyim ne önerirsiniz bide sorduğum zaman ben dudak tiryakisiyim içime çekmiyorum bişey olmaz merak etme diyo bu ne demek ya ikisi arasında ne fark var ben bu adamı nası ikna ederim yardım edin

• Allah yardım etsin babana fazla yaklaşma evdekilerde yapsın bunu ya balkonda içer yada dısarda öpmek istediğinde kendını geri cek elbet anlar...... ne olursa olsun dumanı bıle zarar ya...
  • sıgaranın uzerındekı yazıları oku baba ........ ........ sona bak de
  • ona olayın gerçek yüzünü anlat. deki;
    baba sabahları öksürüyor musun? balgam atıyor musun? işte o neden oluyor biliyor musun?
    sen sigara içtiğinde boğazındaki süpürücü hücreler çalışmıyor ve boğaz süpürülmediği için boğazında bakterilerin gayet kolay üreyebileceği bir ortam oluşuyor. bu yüzden sigara içen insanlar kolay hastalanıp, gırtlak ve akciğer kanserine daha kolay yakalanıyorlar. gece sigara içmediğin için çalışan bu hücreler bir miktar boğazını temizlemeye çalışıyor ve sabahta bu zehir balgam olarak çıkıyor. seçim senin baba istersen iç ve boğazına nefes alman için bir delik açılmasını bekle, istersen bırak vücudun bunca yıldır aldığı zehiri temizlemeye başlasın.
  • cebinden sigara paketlerini yürüt zamanla bırkaır
  • bende içecem de razı olacak mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdrdery

ona olayın gerçek yüzünü anlat. deki;
    baba sabahları öksürüyor musun? balgam atıyor musun? işte o neden oluyor biliyor musun?
    sen sigara içtiğinde boğazındaki süpürücü hücreler çalışmıyor ve boğaz süpürülmediği için boğazında bakterilerin gayet kolay üreyebileceği bir ortam oluşuyor. bu yüzden sigara içen insanlar kolay hastalanıp, gırtlak ve akciğer kanserine daha kolay yakalanıyorlar. gece sigara içmediğin için çalışan bu hücreler bir miktar boğazını temizlemeye çalışıyor ve sabahta bu zehir balgam olarak çıkıyor. seçim senin baba istersen iç ve boğazına nefes alman için bir delik açılmasını bekle, istersen bırak vücudun bunca yıldır aldığı zehiri temizlemeye başlasın.

korku filmi gibi ben bile korktum walla ok ezberleyip aynen okucam

bide şu içine çekme olayı nedir eğer dudak tiryakiliği diğerine göre daha az zararlı gibi bişeyse tamamen bırakana kadar bi süre böle idare etmesine izin vercem hayır içmesin diye sigaraları kaçırıp ka.ırıp saklıyorum sora dayağı yiyen gene ben oluyom alala yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay tiryakileri gelsin bir...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zyban
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuneytoz

zyban

???
  • up

şu içine çekme olayını merak ediyorum dudak tiryakiliği ne oluyo daha mı az zararlı öyleyse babama bi süre böle gitmesine izin vericem bi kerede bırakmasın şok olur adam
  • Sigaranın içine biraz pul bibeer doldur.. İşe yarıyor..
  • dostum içine çekmek zaten sigaranın asıl olayıdır dudak tiryakilerinee birşey olmaz dumanı içlerine çekmezler, ağızda tutup direk dışarı verirler
  • % 50 ihtimalle sadece sigara kaynaklı bir kansere yakalanacağını söyle. yani mesela annenin de içtiğini varsayarsak ya annen ya da baban birisi(istatistiklere göre) mutlaka sigaradan kaynaklanan bir kansere yakalanacak ve belki de(yüksek ihtimalle) ölecek.kısaca kanser riskinden uzak durmak istiyorsa bırakmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

dostum içine çekmek zaten sigaranın asıl olayıdır dudak tiryakilerinee birşey olmaz dumanı içlerine çekmezler, ağızda tutup direk dışarı verirler

Agız tiryakilerine bisey olmazmi ? Dil altı kanseri ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

dostum içine çekmek zaten sigaranın asıl olayıdır dudak tiryakilerinee birşey olmaz dumanı içlerine çekmezler, ağızda tutup direk dışarı verirler

Agız tiryakilerine bisey olmazmi ? Dil altı kanseri ??

+pasif içiciler bile sigara kaynaklı kanserlerden ölürken bişey olmadığını söyleyemeyiz. dudak,cilt,dil,farinks kanserleri olur. dudak tiryakiliği sadece halk arası bir deyimdir. hekimler için sigara dumanını soluyan herkes aynı şeye maruz kalır.
  • sende iç bak ne dicek aynısını ona de
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

sende iç bak ne dicek aynısını ona de

+1 Tehtid et.Ya bırakırsın baba de yada bende başlıyorum de..Bakalım napıcak.

(Gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama.Şekil A-)Ben )
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

quote:

imzan beni derinden yaraladı iftar olsada bi cigara yaksak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

quote:

imzan beni derinden yaraladı iftar olsada bi cigara yaksak

Yakalım güvenkab Hatta Ramazan bitince sofrayı da kuralım çekelim kafaları

• Eywallah Ramazan bi bitsin Yeminimi Bozdum ağalar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.