Şimdi Ara

içmeyin şu zıkkımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

okulda ara verilir koridorlar dumanlatı olur "sigara içme odası" adlı yerde biz içmeyenler doluşuruz temiz hava diye

cuma günü bizim bölümün klübünün iftar yemeği vardı. yemek yer yemez kaçtık neden: sigara içenler yemeği bitirir bitirmez 5-6 tane arka arkaya içip(duyarsızca) salonu dumana boğdular.

geçen hafta arkadaşlarla lokantaya iftar yemeğine gittik yediğimiz yemeğin tadını alamadık resmen sigaradan.

5 kişi sigara içilmeyen böümde oturuyoruz kantinde 5 imiz de hastayız ama o hasta olan 5. eleman yakmış sigara içiyor. "ulan öküz herif hastasın hastayız işte içme şunu" diyoruz adam " tamam hoca 2 fırt çekip bırakcam tamam tamam" diyor, bizi iyice deli ediyor.

bazen diyorum ah keşke peygamber zamanında şuda olsaymış da bunu da haram yapsalarmış diyorum. . her koşulda alkolden daha zararlı benceözellikle çevredekilere.

• lise sağlık kitabında hatırladığım kadarıyla pasif içicilik yani içenin yanında durmak daha zararlıydı yani baba kendini düşünmüyorsan bizi düşün diyebilirsin..
  • YAW GEÇEN Bİ YERDE OKUDUM ARKADAŞ LAR
    İÇENLERİN KUŞU UFALIYO GİBİ BİR YAZİ GÖRDUM BİLİYORSANIZ İÇERKEN ERKEKLİK HORMONLARI CANLIYOR COK İÇENLERDEDE AZALMA MEYDANA GELİYOR BUDA GELİŞMESİNDE ZORLUK OLUŞTURUYOR YAZIYI ARIYORUM UMARIM CIKAR KARŞIMA
  • BU ARADA SARHOŞLUK VEYA UYUSTURAN HERŞEY HARAM İBARESİ VAR O YETER ANLAYANA

ccaparli
    bazen diyorum ah keşke peygamber zamanında şuda olsaymış da bunu da haram yapsalarmış diyorum. . her koşulda alkolden daha zararlı benceözellikle çevredekilere.
  • Son pişmanlık neye yarar de, eline sigara ver.
    Tamam dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 8 Ekim 2006; 20:04:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: racer007

BU ARADA SARHOŞLUK VEYA UYUSTURAN HERŞEY HARAM İBARESİ VAR O YETER ANLAYANA

sigara uyuşturmuyor uyarıyor diye haram olmuyor o zaman senin anlayışına göre.

hatta ona bakarsan kokain de uyuşturmaz uyarır o da o zaman haram değil sana göre

hatta hatta o zaman hasta olunca theraflu, benical, tylol hot ya da onun gibi parasetamol içeren ilaçlarda haram sana göre. ayrıca hastanede hastaların acılarını dindirsin diye verilen diazem, novalgin daha ne biliyim bir sürü sakinleştirici de haram sana göre.

tanımda işine geleni yazmışsın. kusura bakma

etraftakilere zarar vermek insanın kendisine zarar vermesinden daha kötü bir şey diyorum ben. onu dikkate almamışsın diğerlerini almışsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: racer007

BU ARADA SARHOŞLUK VEYA UYUSTURAN HERŞEY HARAM İBARESİ VAR O YETER ANLAYANA

sigara uyuşturmuyor uyarıyor diye haram olmuyor o zaman senin anlayışına göre.

hatta ona bakarsan kokain de uyuşturmaz uyarır o da o zaman haram değil sana göre

hatta hatta o zaman hasta olunca theraflu, benical, tylol hot ya da onun gibi parasetamol içeren ilaçlarda haram sana göre. ayrıca hastanede hastaların acılarını dindirsin diye verilen diazem, novalgin daha ne biliyim bir sürü sakinleştirici de haram sana göre.

tanımda işine geleni yazmışsın. kusura bakma

etraftakilere zarar vermek insanın kendisine zarar vermesinden daha kötü bir şey diyorum ben. onu dikkate almamışsın diğerlerini almışsın.

ben hak veriyorum @racer007 ye ama mesajına da vücuda zarar veren her şey ibaresini de eklemek istiyorum.

• Baban kaç yaşında bilmem ama ben 38 yaşındayım 1 sene önce burger teşhişi ile sağ bacakta baypass ameliyatı geçirdim istersen babana bacağımın resmini yolluyayım belki faydası olur ( hiç zannetmem de ) içmez falan .

Arkadaşlar şunu asla unutmayın sigara yüzünden hastalanan insan asla vede asla sigarayı bırakamaz denemesi bedava sigara ancak insan kendisi isterse bırakabilir.Buna geçen sene Ankarada bulunan Onkoloji hastanesinin bahçesinde akciğer kanseri teşhisi konulmuş 1,80 boyunda 42 kg ağırlığında suratında insanlık da eser kalmamış bir hastanın yerdeki izmaritleri teker teker toplayıp bir bankta içmesi sonucu şahit oldum.

Ayrıca hangi şehirdesin bilmem ama Hacettepe Hastanesinin avrupalı bir firmayla ortak bir çalışma yaptığına dair duyumlar almıştım yerleri esat civarında bir yerde olmalı kulaktaki belli noktalara lazer uygulayarak tedavi yapıyorlar tabi ki esas olması geeken kişinin kendisinin sigarayı bırakmak istemesi hatta şöyle bir uygulamaları olduğunu da okumuştum tedaviden sonra ilk 6 ay içinde tekrar sigara başlarsanız ödediğiniz ücreti geri iade ediyorlar tedavi 5 seans kadar sürüyor ve ücretide 500 ytl idi ( geçen yıl ki fiatlarla )

Ben mi ? bacağımın kesilme korkusundan sonra sigara içmiyorum artık ama hiç de kolay olmadı meretten kurtulmak hala rüyamda sigara içerek uyandığım zamanlar olmuyor değil :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.