Şimdi Ara

iclouda yüklenen fotoğrafların internetsiz açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotoğrafları çektiğim zaman direkt iclouda kaydoluyor ve mesela internet olmadığı zaman sağ altta yuvarlağın içinde ünlem işareti oluyor. bazen de o yuvarlağın dolmasını bekliyorum fotoğrafın net açılması için. bunun sebebi nedir sizce ve bunu nasıl önlerim. yan, mesela iclouda yüklemeyi kapatsam fotoğrafları elimle iclouda nasıl yüklerim veya başka bir çözüm yolu var mıdır? yani telefon hafızam 16gb olduğu için telefonda fotoları tutmamaya çalışıyorum ama herhangi bi bilgisayarda icloud hesabıma girdiğimde de fotolarımı görmek istiyorum telefondan silsem bile.

iPhone Fotoğrafların ve Videoların Internetsiz Açılmaması Sorunu

iPhone kullanıcıları, cihazlarına iCloud üzerinden yükledikleri fotoğraf ve videoların internet bağlantısı olmadığında açılamadığını bildirmişlerdir. Bu sorun, iPhone'un "İndir ve Özgünleri Tut" özelliği etkinleştirildiğinde ortaya çıkmaktadır.

"İndir ve Özgünleri Tut" seçeneği, iCloud'a yüklenen fotoğraf ve videoların cihazda da depolanmasını sağlar. Bu, cihazın depolama alanından tasarruf etmenize yardımcı olsa da, internet bağlantısı olmadığında bu dosyalara erişilemeyeceği anlamına gelir.

İnternetsiz fotoğraf ve videolara erişmek için şu adımları takip etmelisin:

• İnternet Bağlantısını Kontrol Et: Cihazının internet bağlantısının aktif olduğundan emin ol.
    • iCloud Fotoğraflarını İndir: iCloud Fotoğrafları uygulamasına git ve açılmayan fotoğrafları veya videoları seç. Ardından, "İndir" seçeneğine tıkla.
    • "İndir ve Özgünleri Tut" Özelliğini Devre Dışı Bırak: Ayarlar > iCloud > Fotoğraflar'a git. "İndir ve Özgünleri Tut" seçeneğini devre dışı bırak.

Bu adımları takip ederek, iCloud'a yüklenen fotoğraf ve videolarına internet bağlantısı olmasa bile erişebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iCloud fotoğraf arşivi ayarlarında iPhone'da en iyi depolama seçilidir. Onu İndir ve Özgünleri Tut olarak seçersen tüm fotolar telefona iner ve yer kaplar. İnternet olmadan orijinal çözünürlükte görüntüleyebilirsin ama telefon hafızanı doldurur. Onun haricinde iCloud foto arşivi açıkken çektiğin fotolar otomatik eşzamanlanır ve telefondan tek tek sildiğinde internetteki bulut depolamadan da otomatik olarak silinir. 30 gün süreyle o fotoyu kurtarmazsan komple sunuculardan silinir, geri getiremezsin. Eğer telefondan siliyim ama iCloud da kalsın dersen fotoğraf paylaşma seçeneklerinden iCloud Drive'a ekle diyeceksin. Bu sayede telden silsen bile drive da kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: isosem19

iCloud fotoğraf arşivi ayarlarında iPhone'da en iyi depolama seçilidir. Onu İndir ve Özgünleri Tut olarak seçersen tüm fotolar telefona iner ve yer kaplar. İnternet olmadan orijinal çözünürlükte görüntüleyebilirsin ama telefon hafızanı doldurur. Onun haricinde iCloud foto arşivi açıkken çektiğin fotolar otomatik eşzamanlanır ve telefondan tek tek sildiğinde internetteki bulut depolamadan da otomatik olarak silinir. 30 gün süreyle o fotoyu kurtarmazsan komple sunuculardan silinir, geri getiremezsin. Eğer telefondan siliyim ama iCloud da kalsın dersen fotoğraf paylaşma seçeneklerinden iCloud Drive'a ekle diyeceksin. Bu sayede telden silsen bile drive da kalır.
    icloud foto arşivim açık. iphone da en iyi depolama seçili ve icloud foto paylaşma açık. benim sorunum şu ki internet olmadan da fotoları açabileyim. bunun için icloud foto arşivini kapalı mı yapmam gerek? icloud drive a ekle demem için fotoğrafların üstüne tek tek tıklayıp mı yapmam lazım baktım da şimdi bi fotonun üzerine tıklayıp paylaş deyince icloud foto paylaşma deyip yayımla seçeneği var böyle mi yapmam gerek yani? o kadar da açıklamalı yazmışsınız fakat çok net anlayamadım kusura bakmayın :)

• Hocam iCloud fotoğraf arşivi ayarlarında İndir ve Özgünleri Tut dersen tüm fotoğrafları bir seferde iClouddan telefonuna indirir ve bu sayede bir sonraki görüntülemek istediğinde internete ihtiyaç duymaz. Ama bunu yaptığında fotoğraflar orijinal çözünürlüğünde telefona indiği için telefonda yer kaplar, çoksa eğer hafızanı doldurur. Onun haricinde iCloud Drive a ya tek tek telefon üzerinden seçip eklemen lazım ya da telefonu bilgisayara bağlayıp içindeki fotoları bilgisayara attıktan sonra bilgisayardan icloud.com a giriş yapıp iCloud Drive a tıkladıktan sonra masaüstünden fotoğrafları buraya sürükleyip bırakmanız lazım. Bu sayede tüm fotoğrafları iCloud Drive a taşımış olursunuz. Telefondaki fotoları da istediğiniz gibi silersiniz. Bütün bunları yaparken fotoğraflarınızın yedeğini alın. En ufak bir internet kesintisi bir şeyden dolayı fotolar silinir falan iyilik yapacakken vebal almayalım :)

• dünya tarihindeki en saçma ve en gereksiz yedekleme yöntemi olan icloud fotoğraf yedekleme saçmalığını kullanmayın

google fotoğraflar'a falan yedekleyin bence

icloud deli ediyor insanı

bir de inanılmaz yavaş çalışıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 20 Temmuz 2018; 10:27:49 >
  • Aynı olaydan dert yanıyorum, 4-5 gün önce icloud doldu uyarısı verdi, telefona yeni bir şey yüklemediğim için umursamadım, daha sonra telefonda resimler yüklenerek açılmaya yada hiç açılmamaya başladı, sağ alt kısımda ya yuvarlak ya ünlem yada dolum göstergesi çıkıyordu, bugün icloudu yükselttim, yapmam gereken bir kaç ayar yaptım tele rest çektim ama düzelmedi hala fotolarınyükleyerek açıyor bazılarını açmıyor öyle kalıyor, birde resmi sil dediğimde alttaki gibi siliyor, ne yapmam gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcloud rehber gözükmüyor
    14 yıl önce açıldı
    Vınn içindeki yazılım silindi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.