Şimdi Ara

Icloud kilitli tablet alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Apple iPad #iPad Air Şehir #Aydın İlan Türü #Alınık Tablet Marka #Apple iPad
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar iCloud kilitli İpad leriniz alınır tabi ki hepsi değil istediğim şartlar;
    1) kesinlikle sim destekli olacak. Sadece wi fi olanlar işimi görmüyor.
    2) kozmetik olarak iyi durumda olacak
    3) ürünle birlikte verilen şarj aleti ve data kablosu bulunacak
    4) ürün tamir görmemiş olacak

İpad 2 ve hatta daha üst model olursa daha iyi olur. Fiyat için cihazın ön arka ve düğmelerin bulunduğu bölümlerin fotoğrafını ve cihazın kapasitesi ve model numarasını özel mesaj atın size en kısa zamanda dönüş yapayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İşin türkçesi çalıntı cihazlar alıyorsunuz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCCACA M kullanıcısına yanıt
    merhaba direk bu şekilde düşünmeniz şahsen beni üzdü. Aylar önce ben de konusunu açmıştım uzun süre apple ürünlerinden uzak kalınca bu icloud muhabbetinden en azından uzaktan cihazın kapatılabildiğinden haberim yoktu. icloud kullanıyordum ama benim kullandığım zamanlar da bu tarz özellik barındırmıyordu. Gelelim konuya yazın sonuna doğru ipad air aldım. 2. el olarak aldım. Aldığım kişi faturasını sözde sonradan kargoyla gönderirim unutmuşum dedi. Cihazı bir süre kullandım genelde ortak olarak kullanıldığından hesap ıvır zıvır işleriyle uğraşmadım. Cihaz aldığımdan 1 ay kadar sonra çöktü dfu moduna alıp yeniden yükledim fakat aldığım arkadaş kendi hesabını kaldırmadığı için cihazı aktif edebilmem için kullanıcı bilgilerine ihtiyacım vardı. Fakat gelin görün ki arkadaşa ulaşamadım ve cihaz aylarca bomboş bir şekilde yattı hatrı sayılır mebla ödedim halde yani gördüğünüz üzere her kilitli cihaz çalıntı olmuyor. Bir örnek daha vereyim en sık karşılaşılan sorun. Arkadaş 4s aldı arkadaşından onlarda sıfırlama gereği duymadan kullanmaya başlıyor zaten cihazda birşey yüklü değil diye. Aynı şekilde cihaz sıfırlanıyor bilgileri istiyor fakat satan arkadaş alırken biri buna ayak üstü hesap açmış ne mail adresini biliyor ne de fatura var zira seneler geçmiş cihaz öyle yatıyor şimdi bu arkadaşta mı çalıntı cihaz almış oluyor Bu konu hakkında malesef çok fazla bilgi yok o yüzden insanlar dikkat etmiyor. Direk hırsızlık çalıntı mal gibi yaftalamanız hoş olmamış

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesaptaki Telefon Numarası Silme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.