Şimdi Ara

icloud hakkında yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu özelliği çok güzel kullanıyordum işime yarıyor ancak bi soru var kafamda. çektiğim fotoğrafları kablosuz olarak pc de belirlediğim klasörden alabiliyorum ama bu şekilde telefona fotoğraf atmak istiyorum olmuyor ? uploads diye bi klasör var oraya taşıyorum iphone a gelmiyor. kablosuz olarak pc den iphone a nasıl foto aktarabilirim ?

• birde buna ek olarak bir sorum daha var : youtube tan home tuşuyla çıkınca arka planda çalmaya devam etmiyor bu çözülebilir bişey mi ?
  • yok mu bilen, anlayan ?
  • up. youtube u çözün bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

up. youtube u çözün bari

Multiloader diye bir uygulama var appstore'de ben onu kullanıyorum fotoğraf transferi için. Şu ana kadar hep telefondan yolluyordum. Ne olur ne olmaz diye mesajı yazmadan önce pc'den telefona yollamayı da denedim. Sorunsuz çalışıyor.

Yalnız şu an için ücretli midir değil midir bilmiyorum ama benzeri işi yapan bir sürü uygulama var. Onlara da bakabilirsin.

youtube'un arkada çalışması özelliği ise 6.0 ios ile birlikte zanediyorum kaldırıldı. Bunun için yine başka uygulamalardan yararlanabilirsin. Geçen gün ücretsiz olan instatube uygulamasının bu özelliği vardı mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

up. youtube u çözün bari

Multiloader diye bir uygulama var appstore'de ben onu kullanıyorum fotoğraf transferi için. Şu ana kadar hep telefondan yolluyordum. Ne olur ne olmaz diye mesajı yazmadan önce pc'den telefona yollamayı da denedim. Sorunsuz çalışıyor.

Yalnız şu an için ücretli midir değil midir bilmiyorum ama benzeri işi yapan bir sürü uygulama var. Onlara da bakabilirsin.

youtube'un arkada çalışması özelliği ise 6.0 ios ile birlikte zanediyorum kaldırıldı. Bunun için yine başka uygulamalardan yararlanabilirsin. Geçen gün ücretsiz olan instatube uygulamasının bu özelliği vardı mesela...

ilgin alakan için çok teşekkür ederim. istatube u bende gördümde geç kaldım paralı olmuş yine. güzel bi uygulamaya benziyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

up. youtube u çözün bari

ilgin alakan için çok teşekkür ederim. istatube u bende gördümde geç kaldım paralı olmuş yine. güzel bi uygulamaya benziyor.

https://itunes.apple.com/tr/app/mytube-youtubeu-seven-ve-onsuz/id595560643?l=tr&mt=8

Bu uygulama bugün ücretsiz olmuş. Kullanımı kolay güzel bir uygulama. İşini görecektir. Haber vereyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.