Şimdi Ara

İCloud hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi benim telefonda icloud her zaman aktif yani açık.Arada yedekliyo kendine göre ama mesela ben bir resim silsem ordan silinmiyor sanırım.Veya bir numara silsem silinmiyor sanırım.Çünkü yaklaşık 1000 tane resim sildim ancak hala mb hesabında bir değişim yok.Bir kere yedeğe aldığı dosyayı ben telefondan silsem bile çıkartmıyor sanırım hafızadan doğrumudur? Kafam karıştı bi yeşillendirin beni lütfen

• Hocam bunu merak ediyorum benimde kafam karışık bu durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iclouddan resim silmek icin fotograf yayinindan silmen gerekiyor. Ayrica kisi silince icloud uzerinden de silinir. Sana onerim icloud foto yayinini kapat onedrive ya da google drive kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

iclouddan resim silmek icin fotograf yayinindan silmen gerekiyor. Ayrica kisi silince icloud uzerinden de silinir. Sana onerim icloud foto yayinini kapat onedrive ya da google drive kullan

Çok teşekkürler hocam
  • Yukarıda verilen cevap yanlış. iCloud genelde her gece yedek alır. Siz foto silerseniz yedekten de siler. Fooğraf yayını ise iCloud'dan bağımsız. iCloud'ın aldığı foto yedeği cihaz formatlandığında geri yğklemek içindir. Yani göremezsiniz fotoları. Fotoğraf Yayını ise görebileceğiniz şekilde karşıya yükler. Fotoğraf Yayını'nı kapatıp Google Drive kullanın bence. Ama iCloud'da Foto yedekleme yine açık kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Aralık 2014; 4:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Yukarıda verilen cevap yanlış. iCloud genelde her gece yedek alır. Siz foto silerseniz yedekten de siler. Fooğraf yayını ise iCloud'dan bağımsız. iCloud'ın aldığı foto yedeği cihaz formatlandığında geri yğklemek içindir. Yani göremezsiniz fotoları. Fotoğraf Yayını ise görebileceğiniz şekilde karşıya yükler. Fotoğraf Yayını'nı kapatıp Google Drive kullanın bence. Ama iCloud'da Foto yedekleme yine açık kalsın.

Hem drive i hemde icloud u kullanmak gereksiz bence. Eger stabilse ve her cihazda kullanip yedek yukleyip silebileceksek drive daha iyi bence. Icloud un bir manasi kalmayacak o zaman haksizmiyim kafam karisti. Ayrica ben yaklasik 1000 tane fotograf sildim ancak hala mb hesabi icloud uzerinden degismemisti. Yani yeni yedegi guncellerken sildigine eminmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Yukarıda verilen cevap yanlış. iCloud genelde her gece yedek alır. Siz foto silerseniz yedekten de siler. Fooğraf yayını ise iCloud'dan bağımsız. iCloud'ın aldığı foto yedeği cihaz formatlandığında geri yğklemek içindir. Yani göremezsiniz fotoları. Fotoğraf Yayını ise görebileceğiniz şekilde karşıya yükler. Fotoğraf Yayını'nı kapatıp Google Drive kullanın bence. Ama iCloud'da Foto yedekleme yine açık kalsın.

Hem drive i hemde icloud u kullanmak gereksiz bence. Eger stabilse ve her cihazda kullanip yedek yukleyip silebileceksek drive daha iyi bence. Icloud un bir manasi kalmayacak o zaman haksizmiyim kafam karisti. Ayrica ben yaklasik 1000 tane fotograf sildim ancak hala mb hesabi icloud uzerinden degismemisti. Yani yeni yedegi guncellerken sildigine eminmisiniz ?

Kardeşim emin olmasam neden öyle yazayım, zaten silmese ne mantığı kalırdı bu sistemin? Cidden çok cins sorular soruyorsunuz. Tekrar yazıyorum bakın, iCloud yedeklemedeki fotoğraflara erişemezsiniz, bilgisayardan açayım bakayım yapamazsınız, şifrelenmiş bir şekilde yedek alır sizin dahi göremeyeceğiniz bir şekilde. iCloud Fotoğraf Yayınım ise, sizin görebileceğiniz bir şekilde yedek alır, sadece fotoğrafları karşıya yükler ve bilgisayardan açıp bakabilirsiniz ama hem telefonda fazladan yer kaplar hem de 5 GB ücretsiz alanınızda. Bu yüzden de iCloud fotoğraf Yayınım yerine Google Drive vs. kullanmanız daha iyi. iCloud yedekleme tamamen bu iki sistemden bağımsız bambaşka bir şey. Ve açık tutmanız gerek. Ve bahsettiğim üç sistemde foto sildiğinizde yedekten de otomatik siler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedekleme hakkında soru?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.