Şimdi Ara

icloud'daki resimleri görmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
47.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • icloud'daki resimleri görmek nasıl oluyor ? bir türlü bulamadım.

iCloud'daki Fotoğrafları Görme

Apple'ın iCloud hizmetiyle fotoğraflarını yedekleyebilir ve tüm cihazlarında senkronize edebilirsin. iCloud fotoğraflarını görüntülemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• iCloud Web Sitesi: iCloud.com adresini ziyaret et ve Apple ID'n ile giriş yap. "Fotoğraflar" simgesine tıkla.
    • iPhone, iPad veya iPod touch: "Ayarlar"a git ve Apple ID'nin üzerine dokun. "iCloud" seçeneğine dokun ve "Fotoğraflar"ı etkinleştir.
    • Mac: "Sistem Tercihleri"ne git ve "iCloud"u seç. "Fotoğraflar" seçeneğini işaretle.

iCloud yedeklenen fotoğraflarınızı görüntülemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• iCloud Web Sitesi: iCloud.com adresini ziyaret et ve Apple ID'n ile giriş yap. "Hesap Ayarları" bölümüne git ve "iCloud Yedekleme"yi seç.
    • iPhone, iPad veya iPod touch: "Ayarlar"a git ve Apple ID'nin üzerine dokun. "iCloud" seçeneğine dokun ve "Yedekleme" altında "iCloud Yedeği"ni etkinleştir.
    • Mac: "Sistem Tercihleri"ne git ve "iCloud"u seç. "Yedekleme" altında "iCloud Yedeği"ni etkinleştir.

iCloud'daki fotoğraflarınızı görüntülemek ve yönetmek için üçüncü taraf uygulamalar da kullanabilirsin. Örneğin, "iCloud for Windows" uygulaması Windows işletim sisteminde iCloud fotoğraflarına erişmeni sağlar.

iCloud fotoğraflarını görmeyle ilgili sorun yaşıyorsan, iCloud durum sayfasını ziyaret ederek hizmetin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin. Ayrıca, Apple destek ekibiyle iletişime geçerek yardım alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ayarlar--iCloud--Fotoğraflar---iCloud fotoğraf arşivi (beta) yı açacaksın sonra yüklenmesi uzun Sürer.
    iCloud.com dan görebilir pc ye indirebilirsin yüklenen fotoları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kral1840

ayarlar--iCloud--Fotoğraflar---iCloud fotoğraf arşivi (beta) yı açacaksın sonra yüklenmesi uzun Sürer.
    iCloud.com dan görebilir pc ye indirebilirsin yüklenen fotoları.

dediğiniz ii yöntemi de denedim..ama olmuyor hocam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 27 Ocak 2015; 9:20:39 >

atıyorum fotopraf yedeklendi ama sildik, almak istiyoruz tekrardan

600mb oldu yedeğim ekstradan siteyede düşmedi fotoğraflar falan yine boş
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.