Şimdi Ara

İthalatçı Garantili İphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Hayatımda ilk defa iphone alıcam ve iphone 16 almayı düşünüyorum, İnternet satışında ptt avm de newphone satıcısı diğerlerine göre daha uyguna veriyor (ithalatçı garantili) . bu mağazadan alan varmı güvenilirmi?
    www.pttavm.com
    Apple iPhone 16 128 GB Siyah (İthalatçı Garant - PttAVM.com - 2025
    https://www.pttavm.com/apple-iphone-16-128-gb-siyah-ithalatci-garantili-p-1153635072

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral0152 -- 8 Nisan 2025; 16:26:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende merak ediyorum alan varmı acaba pttavm üzerinden satması beni şüphelendiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu cihazlar anladığım kadarıyla yurtdışı ama kayıt edilmiş cihazlar, ithalatçı garantili kısmı biraz kafa karıştırıyor ithalatçı kim nasıl bir garanti veriyor, ithalatçı garantili dediğine göre tr garantisi yok veya yurtdışı cihaz olarak 1 yıl tr garantili sonrası satan kişinin garantisi, tabi satıcıya 1 sene sonra ulaşabilirseniz.

Riske girmek isteyen alsın biz de bilgilenmiş oluruz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 9 Nisan 2025; 13:43:38 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.