Bildirim
İCloud'a fotoğraf yedeklemesi yapıyor musunuz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Valla ben yaklaşık 1ay önce ios a geçtim en beğendiğim konu bu oldu icloud sayesiinde hiç birşey kaybolmuyor o kendi kendine yedekliyor androidde defalarca yedeklememe rağmen birsürü fotoğrafım gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir zamandan sonra oda dolacak ama 5 gb az bir alan çünkü ve sizden depolama satın almanızı isteyecektir. -
Hemen doluyor kapattım ben. Fotoğrafları Google Photos ile halletmeye çalışıyorum
Oda mantıklı tabi ama iPhone ile iCloud daha entegre oluyor. Birde Google photos un masaüstü versiyonu da yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Google foto bence bu konuda çok daha pratik
Hem 15 gb alan veriyor
Hatta isterseniz fotoların kalitesini biraz düşürüp sınırsız depolama da yapabiliyorsunuz
Turkcell lifebox kullanıyorum
harici disk ne güne duruyor ? -
Hadi bir gün gümlerse ayrıca mobil olarak istediğin anda istediğin yerde bakmak daha güzel
Ben kullamıyorum. 50 gb alan aldım. Aylık 2.99 tl şuan. Düzenli kk dan tahsil oluyor. Sadece tüm resim ve videoları ilk yüklerken sıkıntı çekiyorum. Birkaç gün sürüyor. Ama ondan sonra galeriye ne eklenirse anında icloud da. Hiç bir problem yaşamıyorum. Eşim 16 gb i6 kullanıyor ona da 50 gb alan satın aldım. Tüm resim videolar bulutta yer sorunu yok telefonda.
cCc mega cCC kullanın. Hem cok hızlı hem 50 gb veriyor. Cok iyi
netten bi raspberry pi alıp nextcloud kurun. Üstüne kaç gb hdd takarsan o kadar bulutun oluyor, ömür boyu ücretsiz ve veriler evinizde duruyor var mı ötesi?
Telefonu sıfırlamadan önce ekran görüntülerini, duvar kağıtlarını yedeklemek için OneDrive kullanıyorum. iCloud kullanmıyorum. Bilgisayarda 2 tane disk var, fotoğrafları ve videoları onlara atıyorum. İkisi birden bozulursa...
Ücretsiz varken ne gerek var Google foto
Bilgisayarda yedekliyorum. Üçüncü parti program kullanmaya ise karşıyım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski laptopun harddiski söktüm kutulattım. 300 gb kapasite var. Fotoğrafları oraya yedekliyorum. 30 gb doldurmuşum şimdiye kadar. 5 gb az geliyo gerçekten. İclouda telefonun genel yedeklemesini yapıyorum ara sıra. O bile 3 gb doldurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- turkcell pasaj güvenilir mi
- bu apple hesabı henüz itunes store"da kullanılmadı
- iphone arama tuş sesi kapatma
- iphone 16 alınır mı
- iphone fiyatları artar mı
- eyvallah emojisi
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- wifi 7 modem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X