Şimdi Ara

İçki içtiğim için mobinge uğruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ilçede yeni göreve başladım, neyse tipler filan hep dinci mesai saatinde namaz kılan tipler.Müdürle filan aramız iyiydi sürekli selamı aleyküm, aleyküm selam filan.bende bildiğimden ayak uyduruyorum, geçen gece 4-5 tane bira içmiştim çok içincede ertesi gün koktuğumu söyleyenler olmuştu neyse ertesi gün işe gittim müdürle kafa tokuştuk, o sıra bu hıms hıms koku aldı.Yüzü filan ekşidi ama bişey demedi.O günden beri mobinge uğruyorum.

• Zaten bu şakirtler sigara içer herkesin yanında paket paket hatta bunların weed içenleri de vardır.Ama içki lafını duyunca topları tutuşur hepsinin.Anlamıyorum.Kuran indirilirken uyuşturucular daha olmadığından içkiyi suçlamışlar.Alkolün zararlı olduğu herkesçe biliniyor ama sigara? eroin? kokain? Alkol bunlardan daha mı zararlı?
  • Müslüman ülkedesin biraz saygın olsun da içme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu 1/10
    cevaplar 0.1/10
    forum 3/10

eski dh nerede kaldı da.
  • Ballentines iç iyi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Müslüman ülkedesin biraz saygın olsun da içme
    Adam kendi içmiş birine mi içirmis doğru okudunmu yaziyi?

• Namaz kılan tipler derken?
    Toplum kurallarına uymaya daha fazla özen göstermelisin. Aynı şekilde onlarında sana mobbing uygulaması yanlış. Olayı ne kadar doğru anlattığında tartışılır.😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLih; -- 1 Aralık 2018; 8:43:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 10:41:10 >
  • iş yerinde hiçbir problem yok dinci oldukları halde

aksine evdeki mobbing in kralını uyguluyor

neden namaz kılmıyorsun neden oruç tutmuyorsun neden hacca gitmiyoruz

hatta zorla cuma namazı kıldırdı

• Bira içtiğinde ertesi gün kokmaz ki ne bu cigaralık mı içtin veya nargile mi içtin koku olsun ha sabaha kadar içip gidersen o ayrı.

Haftaiçi içmeyin ertesi gün sıkıntı oluyor vücut dinlenmek istiyor denendi ve onaylandı.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    etil de öyle bir sorun yok

ertesi gün dinç oluyon

• Hala kafanın üstünde olması Tanrı'ların bize bir armağanı.

Şaka bir yana hocam küçük yerlerde malesef kişisel tercihler önemsenmez, önemsenmediği gibi ayıplayıp dışlanır.

Dikkat etmeye çalış hocam en azından hafta içinde içmeseniz bence sizin açınızdan daha iyi olacaktır

• Hocam beni de atayabilir misin oraya

• quote:

aynen bro arap ülkesinde yaptığım ayıp.müslüman olmasamda namaz kılıp oruç tutmanlıyım ve içki içmemeliyim.şimdi anladım hatamı.yaptığım gerçekten saygısızlık sizi mağdur ettim sanırım içki içerek
  • kafan kıyak git sen onlara mobing uygula
  • İstersen 10 tane iç ertesi gün kokmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşrada herşey gizli yapılır sonra cuma namazı kılınıp günahlar resetlenir .ortama ayak uydur ya da tayin iste

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

aynen bro arap ülkesinde yaptığım ayıp.müslüman olmasamda namaz kılıp oruç tutmanlıyım ve içki içmemeliyim.şimdi anladım hatamı.yaptığım gerçekten saygısızlık sizi mağdur ettim sanırım içki içerek

Alıntıları Göster
    Bu yorum tarihe geçer

• quote:

Müslüman ülke dediğin ülkede tüm barlar devamlı dolu, tüm tekeller deli iş yapıyor, ana vergi kaynağı alkol. Hâla şu %99'u müslüman sözüne inanan var mı? Kimliklere standart olarak bir şey belirtmediğinde İslam yazılıyor, ona bakarak da müslüman diyorlar, ki zaten yeni, çipli olan kimliklerde din bölümü yok artık.

Burası Türklerin ülkesi, müslümanların değil. Bu Türklerin bazıları koyu dindar, bazıları işine geldiğinde dindar, bazıları da dindar değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.