Şimdi Ara

İçişleri Bakanı: “Araçlara sonradan takılan ekran ve ses sitemleri sökülmeli” (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
2
Favori
8.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakirlerin ne haddine multimedya? Yok öyle son model full paket olmadan kamera kullanmak navigasyon kullanmak. Zenginlerle aynı havayı soluduğunuz için bile fakir halktan ekstra vergi alınmalı. Böyle rezillik olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinal ekranlar oyle o yuzden sorun yok tse den gecen urunler ama sonradan takilanlarda youtube netflix her turlu oyun surus esnasinda da calisiyor ondan dolayi aslinda 3.parti tum multimedyalar komple yasaklanmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mevzuyu carpitmayalim, fakir dusmanligiyla ilgisi yok. orijinal donanimda el freni cekik degilse video oynamaz. aftermarket urunde bu kisitlama yok. yolda giderken video izlenmemesi icin yapiliyor...

İçişleri Bakanı: “Araçlara sonradan takılan ekran ve ses sitemleri sökülmeli” 

• Bu inanılmaz bir hata. Olacak gibi değil. Adam sonradan 7 inç ekran koydurmuş yol için falan. Kanunsuz değil. Yasak değil. Aldı taktı bitti. Ama bu yasak oldu şimdi.!. Jeecoo mu ne bir suv var araçta dev gibi tablet var o dikkat dağıtmıyor ama. Togg baştan aşağı ekran o dikkat dağıtmıyor. Gözünüzü seveyim size bu akılları kim veriyor?

Hiç mi akıl hocanız yok sizin her detayı düşünecek? Mesela bir araba almak istiyorum. 800k param var diyelim. Adamın biri satışa aracını koymuş 800 fiyat biçmiş aslında 1000k diyelim. Basmış hoparlörü amfiyi teskoyu ama acil ihtiyacı var 800k paraya veriyor. Gittim aldım ama ses sistemiyle işim yok. Ben uyguna araç bulmuşum almışım. Yolda çevirip ceza yazıyor inanılır gibi değil. Ben müzik dinlemem bile. Tesisatı yapan da ben değilim. Böyle iş olur mu be abi ne yaptın sen be abla :)

Üzerinde her kesici alet olanı potansiyel katil olarak tutuklamaya da başlarsanız da yakında. Vallahi işimiz var. Milleti kendinize kızdırmak için harika çalışıyorsunuz bravo size..!..

Bim çalışanlarına sesleniyorum kendinize dikkat edin :) Maket bıçakları ile eve dönmeyin. Bir gün dönemeyebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A271E7E6E -- 13 Mart 2026; 16:24:21 >

• İçişleri Bakanı: “Araçlara sonradan takılan ekran ve ses sitemleri sökülmeli”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

Sonradan takılan her tür ekran yasak. Kaldı ki, yoruma cok acık bir madde, polis gelir, cezayı yapıstırır, trafikten men eder, derdini anlatana kadar mahkeme mahkeme sürünürsün.. Adamlar carplay mi, bilmem ne play mi bakmaz, bakar araba külüstür, icinde ekran var, cezayı yapıstırır..

Böyle sacma sapan cihazlarla ugrasmayın bence gidin normal teyp taktırın kullanın. Zaten o sonradan takılan aftermarket ekranlar cok dandik oluyor. 2 bin liraya komple android teyp satıyorlar, tospik gibi calısır o bir sarkı degistirmek icin ekrana dokunursun, sarkı 10 dk sonra degisir.. Iyi teypler de 20 - 30 gayme vardır onları da hırsız para eder ve kolay sökülür diye calar zaten, sizi dert sahibi olmaktan kurtarmıs devlet, yüce devletimize itaat edin bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mart 2026; 16:28:32 >
  • Akıl ve mantk dişi uygulamalar düzen getirmez sayın bakanım sonradan anfi takip yüksek sesle sokakta caddede gezmesine hepiniz karşıyız andriod teyp takmıs navigasyon geri görüş car play özelligi bi cok insanın işini kolaylaştırıyor trafikde düzen başka yollarda aranmalı.

• Ekranlar yasak olacaksa geri görüş kameraları da fiilen yasak olacak demektir, sonuçta ekransız kameranın bir anlamı yok. Milletin görerek park etme hakkı yok mu? Şimdi şu 2002-2007 kasa Fiesta'ya takılan ekran sürücünün dikkatini mi dağıtıyor?

İçişleri Bakanı: “Araçlara sonradan takılan ekran ve ses sitemleri sökülmeli”

Android Auto ve Apple Carplay özellikli cihazlar medya oynatmaya izin veriyor diye istenmiyorsa en azından Google Android Auto ile medya oynatmıyor diye biliyorum. Bir de Android işletim sistemli olanlar var, onların da akıılı telefona ihtiyaç duymayan dahili navigasyon özelliği var, bunu da mı yasaklayacaklar? Eski Türkiye olsa böyle keyfi düzenlemeler yüksek mahkemelerden kesin dönerdi ama bugün bilemiyorum.

• guchasan kullanıcısına yanıt

Ya iste sonradan anfi takip yüksek sesle gezenlere de ceza var. Onların cezası 3000 lira mı ne fakat double teyp hayati risk olusturuyor o yüzden cesası daha büyük olmus. Kısaca hırtlık yasaklanmıs iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mart 2026; 16:36:24 >

Hocam yanlıs anlama ama su teybin ekranına bir bak ekran o kadar soluk ki, neredeyse öldü ölecek.. Böyle dandik aletlerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum, geri dönüs kamerası da cok lüzumsuz bir sey bence park edememek büyük sorun zaten daha fazla park calısılır gerek kalmaz

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

o ekranı ben satın almadım, fotoğraf bana ait değil. alışveriş sitesinden bulmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 13 Mart 2026; 16:37:59 >

• Daha bakalım ne göreceğiz beklentisi bende o kadar yükseldi ki, evdekilerle oyun oynuyoruz, mesela başka ne olabilir akla mantığa ters düşecek fikir diye. Buraya bile yazamıyorum o derece karışık duygular içindeyim , ama ifade et bu duyguları desen ağzımdan 2 kelimelik küfür çıkacak hepsi o halbuki.

anladim hocam, cok kalitesiz ekran gercekten. o cihaz hic keyif vermez. ekran normalde bile gozukmuyor, gunes vursa hic gozukmez..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.