< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Yine önü arkası düşünülmeden, her kafadan farklı ses çıksın diye genel tabir kullanarak ortaya atılan bir karar... Yasak ama satışına izin verirler, trt vergisini alırlar. Aynı sigara gibi, dumansız hava sahası der ama satışına engel koymaz. Abi otomobil uzmanları hatta üreticiler; multimedya ekranlarının, gözünü yoldan ayırmayacak şekilde konumlandırmaktan bahsediyor. Bizimkiler de diyor ki: göz önünde olmasın yeenim dikkat dağıtır diyor. Öyle bir kelime kullanmış ki genel anlamda, ekranları sökün diyor. Tamam abi dijital hayalet ekranı söküyorum o zaman? Yüksek sesle müzik dinleyenlere, egzoz patlatanlara, gözleri kör eden beyaz ışıklara cezayı kes. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Mart 2026; 12:45:52 > |
|
peki mantikli cozum size gore nedir? bence de bunda sacma ve mantik disi bazi seyler var. mesela navi amaclı telefon mount gibi ya da cok muğlak ifadeler kullanılmsı gibi ama adaletli cozum olarak ne dusunuyorsunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mart 2026; 13:7:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de onun icin ysagi destekliyorum zaten yoksa milletin aracina monte ettigi bir aksesuar kimseyi ilgilendirmez. Adam camin onune telefon mount koyamazsin diyor falan sana ne? navi lazim giderken bakacagim. bu kadari da artik fazla gercekten.. fakat hirtlar da ayri bir konu mecburen boyle seyleri destekliyorum ve hatta ister istemez karisik fikirler olusuyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mart 2026; 19:7:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yüksek ses açıp mahalle aralarında rahatsızlık verenler yüzünden tamamen yasaklandı. Efendi efendi camları kapatıp güzelce dinlese bu yasak gelmeyecek idi. Mağdur olan genç arkadaşlarımız var, üzücü bir durum. Bu yüksek ses ile insanların rahatsız edilmesi doğru değil. Buradaki yasağı anlayabilirim. Ama ekran yasağını anlayamıyorum. Bana doğru gelmiyor. Zaten çok tepki geldi bu konuda ve bakanlık geri adım atmak zorunda kaldı. Şimdi yeni yönetmelik hazırlanacak diyorlar, nasıl olacak bu yeni yönetmelik merak ediyorum. Umarım yeni mağduriyetler doğurmaz... Bekleyip göreceğiz. |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|