Şimdi Ara

İçişleri Bakanı: “Araçlara sonradan takılan ekran ve ses sitemleri sökülmeli” (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
2
Favori
8.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iura limitatatatatatatata. Tüm ekranlar iptal olsun benim param var ula, sadece parası olanlar carplay kullansın diye bu forumda takılana güzel kapak oldu. bakanlığı aklıselim davrandığı ve bu tarz kişilere daha fazla prim vermediği için teşekkürü borç bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tane troll konudaki tüm üyelere salça olmuş. Arkadaşlar he deyin geçin, bunlarla uğraşılmaz. Hak hukuk bilmeyen insanlar konuyu istediği gibi manipüle etmeye çalışmışlar. Zaten yetkili kişiler olayın farkına varmış olacak ki multimedya düzenlemesini geri çektiler.

head intolu eleman troll bloklu bende. her konuya salça olup rahatsız ediyor. kendi arabası yoktur ergen cocugun teki

• Yine önü arkası düşünülmeden, her kafadan farklı ses çıksın diye genel tabir kullanarak ortaya atılan bir karar... Yasak ama satışına izin verirler, trt vergisini alırlar. Aynı sigara gibi, dumansız hava sahası der ama satışına engel koymaz.

Abi otomobil uzmanları hatta üreticiler; multimedya ekranlarının, gözünü yoldan ayırmayacak şekilde konumlandırmaktan bahsediyor. Bizimkiler de diyor ki: göz önünde olmasın yeenim dikkat dağıtır diyor.

Öyle bir kelime kullanmış ki genel anlamda, ekranları sökün diyor. Tamam abi dijital hayalet ekranı söküyorum o zaman?

Yüksek sesle müzik dinleyenlere, egzoz patlatanlara, gözleri kör eden beyaz ışıklara cezayı kes.

Benimki yasaklanıp başkasının hakkı yasaklanmıyorsa orada sorun vardır. Eşit hak ve hürriyete sahip olmamış oluyoruz çünkü. Sorunu da çözmüyor bu uygulama. Ayrıca bu işin mantıklı çözümü zaten varken kurunun yanında yaş da yanar mantığı yanlış bir yaklaşım.

Bu arada kime oy verdiğimi de söylemedim, kırmızı çizgimi çizip o çizgiyi aşanlara oy vermeyeceğimi söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Mart 2026; 12:45:52 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

peki mantikli cozum size gore nedir? bence de bunda sacma ve mantik disi bazi seyler var. mesela navi amaclı telefon mount gibi ya da cok muğlak ifadeler kullanılmsı gibi ama adaletli cozum olarak ne dusunuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mart 2026; 13:7:52 >
  • Amacın ne olduğu belli ama arabalarından saçma sapan müzikler açıp analarına sövdüren malum fenotipteki şahıslara zerre kadar üzülmüyorum. Belki bundan sonra kimsenin anasına sövmek zorunda kalmam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Amacın ne olduğu belli ama arabalarından saçma sapan müzikler açıp analarına sövdüren malum fenotipteki şahıslara zerre kadar üzülmüyorum. Belki bundan sonra kimsenin anasına sövmek zorunda kalmam...

Ben de onun icin ysagi destekliyorum zaten yoksa milletin aracina monte ettigi bir aksesuar kimseyi ilgilendirmez. Adam camin onune telefon mount koyamazsin diyor falan sana ne? navi lazim giderken bakacagim. bu kadari da artik fazla gercekten.. fakat hirtlar da ayri bir konu mecburen boyle seyleri destekliyorum ve hatta ister istemez karisik fikirler olusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mart 2026; 19:7:40 >
  • Yüksek ses açıp mahalle aralarında rahatsızlık verenler yüzünden tamamen yasaklandı. Efendi efendi camları kapatıp güzelce dinlese bu yasak gelmeyecek idi. Mağdur olan genç arkadaşlarımız var, üzücü bir durum. Bu yüksek ses ile insanların rahatsız edilmesi doğru değil. Buradaki yasağı anlayabilirim.

Ama ekran yasağını anlayamıyorum. Bana doğru gelmiyor. Zaten çok tepki geldi bu konuda ve bakanlık geri adım atmak zorunda kaldı. Şimdi yeni yönetmelik hazırlanacak diyorlar, nasıl olacak bu yeni yönetmelik merak ediyorum. Umarım yeni mağduriyetler doğurmaz...

Bekleyip göreceğiz.

• Trafik polisleri ruhsata işlenmiş orijinal seri numaralı egzoza bu orijinal değil diye ceza yazıyordu araç içindeki sistemi nasıl kontrol edecek nasıl cezalar kesecek çok merak ediyorum çekirdeğimi kaptım izliyorum 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Böylece iki ayda kesilen ceza tutarı, yıllık hedefin yaklaşık 3 katına çıktı

ben de insan sandım çomar çıktı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.