Şimdi Ara

İçinde güzel soundtrack olan anime önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • naruto gibi death note gibi anime izlerken bazı sahnelerde çalan müzikler beni o animeye daha çok bağlıyor mesela sword art online a baslamıstım 5. bölüme gelene kadar işkence çektim resmen sonra bıraktım anime ve benim için opening ve endinglerde çalan şarkılar ve anlamlarıda çok önemli böyle naruto gibi death note gibi varsa önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

• Niye Sword Art Online'da da gayet güzel soundtrackler var ilerki bölümlerde özellikle bırakman kötü olmuş. Soundtrack konusunda şimdiye kadar en başarılı bulduğum seri Digimon'du (gülmeyin) ama kodomo grubu yani hoşuna gider mi bilmem. Hatta açılış şarkısı en iyi 100 açılış içinde ilk 3'e girmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 9 Aralık 2012; 11:43:20 >
  • Bleach # One Piece # Naruto # FMA:B # Fairy Tail # Sword Art Online # H.O.T.D # Steins Gate # Guilty Crown

Kısaca her serinin müzikleri hoşuma gider benim.

Edit: Uzun seriler daha başarılıdır bu konuda. Çünkü seriler o kadar uzun ki, müzikleri ile bütünleşiyorsun, gaza geliyorsun yada geçmişi hatırlıyorsun.

Bleach bu konuda iyi bir konumda bence. One Piece'de de var çok iyi parçalar fakat seri pek hızlı gitmediği için parçalık sahneler de oldukça az. Fakat çaldığı zaman güzel gaza getirir hepsi gibi.

Fullmetal'de ise Lullaby parçasının yeri bir başkadır benim için. Uzun serilerde parça örneği veremem baya uzar liste.

Edit: Nickine yeni dikkat ettim. Aradığın seri Bleach

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Aralık 2012; 22:19:52 >

• BLEACH
  • Death Note 2. opening iğrenç ya.
  • Studio Ghibli'nin tüm filmlerinin soundtrackleri muhteşem onun dışında seri olarak FMA, Cowboy Bebop, FLCL, GTO, Black Lagoon ve Claymore güzel müzikleri olan serilerdir tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Death Note 2. opening iğrenç ya.

HEY HEY NINGEN SUCKER, AH AH NINGEN F***ER

Cuma günü akıllı tahtadan tüm okula dinletmiştik bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

naruto gibi death note gibi anime izlerken bazı sahnelerde çalan müzikler beni o animeye daha çok bağlıyor mesela sword art online a baslamıstım 5. bölüme gelene kadar işkence çektim resmen sonra bıraktım anime ve benim için opening ve endinglerde çalan şarkılar ve anlamlarıda çok önemli böyle naruto gibi death note gibi varsa önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

SAO'ı bırakmak,yoğurtsuz iskender yemek gibi olmuş bence.
  • GTO

Higurashi serisi

Vandread

Evangelion

Those Who Hunt Elves

Saiyuki

şimdilik yeter
  • Guilty crown, welcome to the nhk, kuroko no basuke, belki durarara!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 10 Aralık 2012; 10:27:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NHK ni Youkoso, Claymore, Jigoku Shoujo, Berserk, Ghost In The Shell... Aklıma bunlar geldi izlediklerimden.
  • Bugün aklıma Monster Rancher geldi. Oyununu indirdim (MR 2) hemen oynamaya başladım. Openingi dehşettir bence. Çocukluğuma döndüm ya.

Ah şu animenin TR alt yazısı çıksa keşke. Yıllardır bekliyorum. Çocukluğumun animesi.

• FMA:Brotherhood'un da açılış ve kapanış şarkıları benim hoşuma gider.
  • Bleach i ne kadar sevmesem de en iyi müziklere sahip anime bence izlediğim 50 anime içinden.
  • D-Gray Man
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bugün aklıma Monster Rancher geldi. Oyununu indirdim (MR 2) hemen oynamaya başladım. Openingi dehşettir bence. Çocukluğuma döndüm ya.

Ah şu animenin TR alt yazısı çıksa keşke. Yıllardır bekliyorum. Çocukluğumun animesi.

Sol üstteki 7:30 niyese içimi bir ürpertiyor cumartesileri sabahın köründe afyonum patlamamış halde digimon-pokemon-monster rancher izlerkenki anılarım geliyor gözümün önüne, odanın o soğukluğunu bile hissediyorum iliklerimde şuan.
    Hep böyle güzelleri sabahın körüne yayınlayıp kötüleri 10-11'e atarlardı sonra salak öğlen kuşağı başlardı

• Bencede bleach bu konuda en iyi animeler arasında. soundtracklar tam o atmosferı yasatıo sana acıkcası bende bleache bı goz at derım ortak
  • Elfen Lied - Lilium , bence muhteşem

Deadman Wonderland - One Reason

Naruto Shippuden - Blue Bird

Fairy Tail -

D.Grayman

Hellsing - Stupify

aklıma geldikçe buradan edit yapıp eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyWalker87 -- 14 Aralık 2012; 19:46:01 >
  • Seikon no qwaser,D gray man , Ao no exorcist , Naruto , Shishenkii gibi bi anime vardı makinelere biniyorlardı. ha birde Gintama var ciddi sahnelerdeki müzikleri iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 14 Aralık 2012; 19:37:09 >
  • Cowboy Bebopun müzikleri harikadır...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.