Şimdi Ara

İçince daha iyi düşünebiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçki içince eğer çok abartılı içmediysem hafif kafam iyiyse cidden konuşmam olsun konulara bakış açım çok değişiyor sonradan düşününce gerçekten kendimde şaşırıyorum
    Başka böyle durumda olan var mı ?

• Benim arkadaslar deneme sinavina girmeden biraz icerlerdi hem daha iyi dusunuyorlarmis hem sakinlesiyorlarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Benim arkadaslar deneme sinavina girmeden biraz icerlerdi hem daha iyi dusunuyorlarmis hem sakinlesiyorlarmis.

Sakinleşme değilde olaylara bakış açım cidden farklılaşıyor insanlarla konuşurken sanki daha önceden yazmışım gibi konuşuyorum.Normalde de konuşurken bocalamam çekinmem konuşurum ama kafam biraz iyiyken çok çok farklıyım

• Ben içince bu karı gibi oluyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyceyo34 -- 21 Kasım 2011; 1:56:57 >
  • 100 lük rakıyı bi devirde sonra düşündüklerini buraya yaz mrk ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

İçki içince eğer çok abartılı içmediysem hafif kafam iyiyse cidden konuşmam olsun konulara bakış açım çok değişiyor sonradan düşününce gerçekten kendimde şaşırıyorum

Önceden yokladığım bi kızla içkili ortamda görüşme şansı yakaladım, tabi ben shot combo yapınca mala dönmüşüm Kızla o kadar akıcı ve etkili konuştum ki [konuşmuşum ki] sabaha mutlu sonla uyandık
  • quote:

İçki içince eğer çok abartılı içmediysem hafif kafam iyiyse cidden konuşmam olsun konulara bakış açım çok değişiyor sonradan düşününce gerçekten kendimde şaşırıyorum

+1

Bu yüzden daha çok içiyorum
    İçmemin asıl sebebi ise düşünmek istememem.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 21 Kasım 2011; 2:05:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

+1

İçmemmin asıl sebebi ise düşünmek istememem.

ben abartmayı sevmiyorum arkadaş ortamımda içiyorum muhabbette olunca aklımı kurcalayan şeyleri bir sürelliğine unutuyorum diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

+1

İçmemin asıl sebebi ise düşünmek istememem.

edit: imla

Hadi lan ordan içince beni seviiiiiin diye bağırıyorsun sen

• içince melek gibi adam oluyorum ben. son gittiğim erasmus partisinde kavga etmek üzere olan iki adamı ayırdım. aradan hatırladığım cümlelerim "dude, it's a party, it's time to peace". sonra ayırdığım colarado'lu eleman "dude, you are a good man, i love turks" diye diye tekila shot ısmarlamıştı bana. iyice melek olayım diye
  • quote:

Ben de biraz çakırkeyif olduğum zaman şiirler yazıyorum Ne bileyim, özlü sözler, felsefi sözler vs. yazıyorum. Mesela bunları profilimde ve imza kısmımda görebilirsiniz.
  • hayatımda hıc içmedım, bırazda korkuyorum ıcımdekı hayvan serbest kalırsa etraftakılerı dograr dıy korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

hayatımda hıc içmedım, bırazda korkuyorum ıcımdekı hayvan serbest kalırsa etraftakılerı dograr dıy korkuyorum

Ne içtiğine bağlı tabi ki. Her içkinin insan üzerindeki etkileri değişik. Mesela gergin ve yorgun olduğum zamanlar, 2 kadeh rakı beni pamuk gibi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

hayatımda hıc içmedım, bırazda korkuyorum ıcımdekı hayvan serbest kalırsa etraftakılerı dograr dıy korkuyorum

Ne içtiğine bağlı tabi ki. Her içkinin insan üzerindeki etkileri değişik. Mesela gergin ve yorgun olduğum zamanlar, 2 kadeh rakı beni pamuk gibi yapar.

bır ara denıcem bır kamera ıle 2 kadeh degıl cunku bılınclı oldugunda zaten bı anlamı kalmaz bana göre rahatlama gıbı hıslerı sakınleştırıcıler verıyor, ıste bılıncı kaybedıp kontrol bılınçte olmayınca ne olacak onu merak edıyorum, gel gelelım kımse olmaması lazım bazı şeylerı kımsenın duymaması lazım

• Kesinlikle katılıyorum. Çakır keyif oldugum zaman insanlarla ilişkilerim her zaman daha iyidir. Bu bütün insanlar için geçerli sanırım.
    Ayrıldığım eski sevgilimle arkadas olarak bir bara gittik sonunda bardan sevgili olarak çıktık. Bunun mümkunati yok gibiydi.
    O dotu yüksekte olan turk kızlarımız çok kolay yatağa girebilir hale geliyor bu yüzdende çok seviyorum
    Ama asıl güzel olan o verdigi muhabet,alkolluyken kurdugun cumleler gercekten cok farkli.
  • Aynen. İçince beynim overclock yapmışçasına saniyede 1000 işlem yapma kapasitesine ulaşıyor Herşeyi çok seri ve hızlı düşünüyorum ama hiç sınava içerek girmeyi denemedim bir ara deneyeceğim.
  • quote:

quote:

duble rakı olması hocam o

her bünyede başkadır. bi arkadaşımı biliyorum sek vodka, rakı, viski hiç bişey yapmaz çocukta ama 1 bira içsin yelkenler foraa

• quote:

quote:

quote:

bır ara denıcem bır kamera ıle 2 kadeh degıl cunku bılınclı oldugunda zaten bı anlamı kalmaz bana göre rahatlama gıbı hıslerı sakınleştırıcıler verıyor, ıste bılıncı kaybedıp kontrol bılınçte olmayınca ne olacak onu merak edıyorum, gel gelelım kımse olmaması lazım bazı şeylerı kımsenın duymaması lazım

ilk defa içeceksen bişe olmaz alışman bi kaç defa içmen lazım o kafaı yakalamak için

• Babam'ın bir lafı aklıma geldi "bazı insanlar kendi iradesine güvenemeyip iş görüşmesine giderken sakin olmak için 1 shot atıp giderler" (böyle birşeydi sanırım)

Yukarıdaki olayı o zamana göre bir hikayesi olduğundan böyle yazdım yoksa genelleme olarak da yazabilirdim.

Bana göre önemli olan kafa güzelken relax olup herşeyi döktürüp en iyisi olmak değil, önemli olan hayatı ayıkken hatalarıyla yaşamak ne kadar sosyal olursan o kadarda içler acısı durumundan kurtulursun. Ben şahsen içmiş birinin çalışma ortamını düşünemiyorum. Anca efkarlanıp aklından geçenleri kağıda dökersin o kadar

İçme konusunda da karşı değilim ayda yılda bir kaç kez içerim sadece bunu alışkanlık haline getiren insanlar var onlara karşıyım.

Bu mesajı lütfen hakaret olarak görmeyin ben sadece kendi yorumumu yapıyorum hiç kimseyede laf atmıyorum

• Ne kadar doğrudur bilinmez ama
    İçkinin ilham verici bi özelliği varmış hatta ülkemizde bazı sanatçılar yasal olarak ot(esrar, vs) belli sınırın altında tüketebiliyorlarmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.